Lynxlab

50 jaar getrouwd

50 jaar getrouwd zijn is een behoorlijke prestatie als je je eens bedenkt hoe lang 50 jaren wel zijn en hoe lang je het dan met elkaar moet uithouden. Een feestje houden ter gelegenheid van 50 jaar getrouwd zijn is daarom niet verkeerd, en bij zo’n feestje hoort natuurlijk een sjiek huwelijkscadeau dat past bij de gelegenheid. Het is een feest dat viert dat twee mensen het gewoon 50 jaar lang met elkaar hebben volgehouden, door zijn gegaan met alle ups and downs en toch bij elkaar zijn gebleven. Zeker in deze cultuur waar het scheiden steeds vaker lijkt voor te komen is 50 jaar getrouwd zijn toch iets bijzonders.

Cadeau voor 50 jaar getrouwd zijn

Maar wat geef je een stel dat al 50 jaar getrouwd is voor hun jubileum. Het is namelijk niet makkelijk om alle 50 cadeautjes die het gelukkige stel elk jaar op hun jubileum aan elkaar gegeven te hebben te overtreffen. Dat is 50 jaar aan herinneringen en gebeurtenissen en mijlpalen waar jij zo even een passend cadeau voor moet vinden. Dat is niet zo makkelijk. Hoe pak je dat samen, die 50 jaar getrouwd zijn in één cadeau? Als ik jou was, dan zou ik het advies volgen wat nu komt. Je kunt namelijk niet zomaar een flut cadeautje geven voor zo’n gelegenheid. Nee, je moet echt met wat speciaals komen dat op een manier teruggrijpt op 50 jaar getrouwd zijn. Er zijn twee manieren waarom je dat kan doen. Ten eerste, een fotoboek maken voor het gelukkige stel. Een fotoboek is een mooie manier om alle foto’s van alle jaren samen te verzamelen zodat je er met nostalgie doorheen kunt bladeren terwijl je denkt aan alle mooie momenten. Optie twee is misschien iets moeilijker en uitdagender, wat je namelijk ook kunt doen is een glossy maken ter gelegenheid van het jubileum van 50 jaar getrouwd zijn.

Een glossy

Een glossy is de perfecte manier om terug te blikken op 50 jaar getrouwd zijn. Je kunt er niet alleen foto’s in verwerken van het gelukkige paar, maar ook anekdotes en verhalen. Dát is pas een echt huwelijkscadeau! Kijk voor meer informatie op www.jilster.nl