Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Advocaat in Zeist gezocht?

U bent op zoek naar een advocaat in Zeist, en in dat geval zit u goed bij Schouten Advocaten. Al sinds 1974 zijn we werkzaam op diverse gebieden in recht. Doordat we al jarenlange ervaring hebben met vele soorten bedrijven, verstaan we inmiddels de kunst om niet alleen als advocaat te denken, maar ook als ondernemer. Met dit brede perspectief zijn we beter in staat om onze zakelijke klanten van dienst te zijn. Tegelijkertijd helpen we ook particulieren die kampen met juridische problemen. Schouten Advocaten zorgt ervoor dat we ten alle tijden duidelijkheid en houvast hebben. Op deze manier werken we zo spoedig mogelijk naar een oplossing.

Voor bedrijven

Als advocaat in Zeist kunnen we ondernemers bijstaan en adviseren in diverse rechtsgebieden. Wij staan u van dienst bij procederen, advies geven en onderhandelen. In het geval van procederen is uw onderneming eventueel gedagvaard, of bent u in de positie dat u zelf een procedure wil starten. Wij combineren in dat geval de vaardigheden van een procesadvocaat met de ervaring die we hebben in ondernemingszaken om u te helpen. In het geval van advies kunnen we in tal van situaties u van dienst zijn. Of het nou gaat om het starten van een onderneming, of het overnemen, inkrimpen en saneren van een onderneming. Schouten Advocaten is uw consultant in het geven van degelijk juridisch advies vanuit het perspectief van zowel een advocaat als een ondernemer. In het geval van onderhandelen kunnen we helpen bij bedrijfsovernames, (einde) samenwerking, (einde) huur, huurverlaging, conflict franchisegever, geschillen tussen aandeelhouders, beëindiging VOF en nog veel meer zaken. Bent u benieuwd naar al onze gebieden van expertise in recht? Neem een kijkje op onze website.

Voor particulieren

Voor particulieren kunnen we u bijstaan en adviseren in de volgende rechtsgebieden: alimentatie, arbeidsrecht, bestuursrecht, bouwrecht, echtscheiding, erfrecht, grondzaken, onteigening en planschade, personen en familierecht én vastgoedrecht. U ziet het, wij zijn in heel veel rechten gespecialiseerd. Het is bij ons mogelijk om een gratis probleemanalyse aan te vragen. U hoeft enkel een contactformulier in te vullen, wij nemen binnen 1 werkdag contact op.