Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Alles wat u moet weten over SIP Trunk

Krijgt uw bedrijf te maken met SIP Trunk? Dan is het handig en belangrijk om te weten wat dit betekent en waar uw bedrijf rekening mee moet (gaan) houden. Wij van De Nederlandse Provider vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk voor te lichten en te laten zien wat de diverse mogelijkheden zijn. Op die manier weet u goed wat u kunt verwachten en wat u nog moet doen om te zorgen dat de SIP Trunk goed zal werken. Wij weten namelijk dat veel mensen niet weten wat dit betekent en daarom leggen wij het graag voor u uit. Op die manier bent u goed voorbereid door de Nederlandse Provider en weet u precies wat u kunt verwachten!

Wat is SIP Trunk eigenlijk?

SIP Trunk staat voor Session Initiation Protocol. Dit houdt in dat u gewoon op dezelfde manier kunt bellen als dat u gewend was, maar dat de inkomende en uitgaande gesprekken nu wel via uw dataverbinding verlopen. Hierdoor krijgt u de kans om veel kosten te besparen en zijn er inmiddels al heel wat bedrijven overgestapt op SIP Trunk. De Nederlandse Provider helpt u graag met het ontdekken van de mogelijkheden. Wij gaan graag met u in gesprek om erachter te komen wat SIP Trunk van de Nederlandse Provider u allemaal te bieden heeft. Ook gaan wij graag met u om de tafel om erachter te komen wat uw uitgaven en kosten op dit moment zijn en wat deze zijn op het moment dat u bent overgestapt op SIP Trunk. Aan de hand van deze gegevens is het voor u makkelijker te bepalen of het voor u loont om over te stappen op SIP Trunk met de Nederlandse Provider.

Wij kijken uit naar uw komst

Neem gerust een kijkje op onze website om te zien wat wij u nog meer te bieden hebben. Wij gaan graag met u in gesprek en helpen u graag met het ontdekken van de diverse mogelijkheden. Wij hopen u binnenkort te mogen ontmoeten en kijken nu al uit naar uw komst bij de Nederlandse Provider!