Lynxlab

Altijd alle Office 365 data veilig via Office 365 back-up

Op zoek naar een Office 365 back-up oplossing? Via backupmyoffice365.nl bewaar je eenvoudig en veilig al je Office 365 data in het datacenter van Hermac. Hermac is een gerenommeerd ICT bedrijf dat gevestigd is in Scherpenzeel in de provincie Gelderland. Hun BIT datacenter is gevestigd in Ede, ook in de provincie Gelderland. Dat is heel fijn, want bij eventuele calamiteiten kun je toch snel beschikken over al je waardevolle data. Dat geeft al direct een veilig en vertrouwd gevoel.

Waarom is een goede Office 365 back-up voor je bedrijf zo belangrijk?

Een Office 365 back-up is heel belangrijk voor je geloofwaardigheid als bedrijf. Want meer dan de helft van alle bedrijven die het slachtoffer zijn geworden van een cyberaanval of data-inbreuk krijgen te maken met verlies van hun reputatie en raken het vertrouwen van hun klanten al snel kwijt. Bedrijven die het slachtoffer zijn van zulke aanvallen, verliezen ook aanzienlijke inkomsten. Van de bedrijven die het slachtoffer zijn geworden van een aanval, verliest bijna een kwart van de bedrijven die te maken hebben gehad met het verlies van gegevens aanzienlijke zakelijke kansen. Veel bedrijven die te maken hebben met gegevensverlies of die te maken hebben gehad met een cyberaanval, verliezen eveneens klanten. Haast de helft van deze bedrijven verliest meer dan 20 procent van hun klanten. Dit alleen al is de grootste reden waarom je zou moeten kiezen voor een goed back-up systeem.

Fysieke Rampen

En alsof bovenstaande nog niet voldoende redenen zijn, zijn er natuurlijk ook nog andere oorzaken te noemen waarbij gegevensverlies dramatische gevolgen kan hebben. Met alle meldingen van cyberaanvallen, hackers en malware die tegenwoordig in het nieuws zijn, is het gemakkelijk om enkele van de meer conventionele fysieke bedreigingen waarmee je gegevens dagelijks te maken krijgen over het hoofd te zien. Een brand, overstroming of een ander soort natuurramp kan alle gegevens vernietigen en herstel vrijwel onmogelijk maken. En als je niet over meerdere back-ups beschikt, kan de eenvoudige diefstal van een harde schijf of opslagapparaat gemakkelijk leiden tot aanzienlijk gegevensverlies. Alsof dat nog niet genoeg is, moet je nooit de zeer reële kans op storingen van de harde schijf en andere soorten hardware storingen als vanzelfsprekend beschouwen. En dan de fouten die je als gebruiker kan maken. Je kan zomaar een belangrijke mail verwijderen, zelfs zonder dat je het in de gaten hebt. Ook dan biedt een office 365 back-up dé oplossing.