Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Bedrijfshalverlichting van Schreder Industrial Lighting

Niet alleen is er een grote keuze aan verlichting en armaturen voor de particuliere markt, dit geldt net zo voor bedrijfshalverlichting. Er zijn veel opties om uit te kiezen die er aan de buitenkant hetzelfde uitzien, maar de binnenkant van het product varieert aanzienlijk. De keuze voor lichtoplossingen voor uw bedrijf kan wat overweldigend zijn. Er zijn zoveel verschillende soorten en kwaliteiten verlichting om uit te kiezen. Bij Schréder Experts in Lightability weten ze gelukkig het een en ander over verlichting en zij helpen u graag uw weg hierin te vinden. Ze gaan graag voor u aan de slag vanaf het ontwerp van een compleet lichtplan tot de installatie. Elk aspect van uw verlichtingsvraagstuk zullen zij met veel kennis voor u coördineren.

Overzicht industriele verlichting zoals bedrijfshalverlichting

Er zijn enkele zeer duidelijke verschillen tussen commerciële bedrijfshalverlichting. De laatste wordt meestal gebruikt in productieomgevingen zoals fabrieken, chemische fabrieken of raffinaderijen. Bedrijfshalverlichting kan bijzonder nuttig zijn voor het spotten of identificeren van gevaren en andere gevaarlijke omstandigheden. De “helderheid” van deze verlichting kan ook productiemedewerkers helpen hun werk nauwkeuriger uit te voeren. Deze verlichting heeft ook de neiging om energiezuiniger te zijn voor productiefaciliteiten die doorgaans vrij groot van omvang zijn.

Oude versus nieuwe verlichtingstechnologieën

De lichttechniek heeft in de loop der jaren aanzienlijke vooruitgang geboekt voor zowel commerciële als industriële objecten. Nieuwe verlichtingstechnologie heeft de neiging om meer voordelen te bieden met betrekking tot energieverbruik, prestaties en onderhoud. De initiële kosten voor het installeren van nieuwe verlichtingstechnologie, zoals die welke mogelijk wordt gemaakt door LED, kunnen hoog lijken, maar kunnen een bedrijf op termijn veel geld besparen. Oudere verlichtingstechnologie die in veel industriële omgevingen nog te vinden is, kan relatief duur zijn. Niet alleen zijn ze minder efficiënt, maar omdat ze enkele minuten nodig hebben om op te warmen, kiezen de meeste bedrijven ervoor om HID-verlichting altijd aan te laten staan, wat resulteert in meer energieverbruik.

Onderhoud

Of uw bedrijf nu industriële verlichting of commerciële verlichting nodig heeft, onderhoud zal onvermijdelijk deel uitmaken van de kostenvergelijking. Als u als ondernemer besluit om uw industriële of commerciële verlichtingssysteem te upgraden naar een efficiëntere en kosteneffectievere oplossing, zoals LED, zult u merken dat LED-verlichtingsoplossingen, hoewel ze niet volledig onderhoudsvrij zijn, doorgaans aanzienlijk minder onderhoud vergen dan andere verlichtingsalternatieven.

Maak gerust een afspraak met de professionals van Schreder Industrial Lighting voor meer informatie toegespitst op uw specifieke wensen en omstandigheden.