Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Blijf niet stil staan

Het is belangrijk als werknemer om je continue te blijven ontwikkelen, je wil immers niet stil komen te staan tijdens je carrière. Wanneer dit wel gebeurd heb je het zelf vaak niet eens door. Je komt in een sleur terecht en je doet dag in dag uit het zelfde. Vaak kom je er pas zelf achter wanneer iemand anders zegt dat hij of zij stil staat of continue het zelfde doet of nog erger, het bij jou opmerkt.

Dit is jammer ook al kan er zo veel meer extra in zitten. Leidinggevenden zijn vaak alleen maar bezig met delegeren en hebben dus helemaal niet door hoe het gaat met de medewerkers naast het feit of zij hun taken af krijgen op de juiste manier. Daarom is het voor die persoon goed om dit tijdens een gesprek duidelijk naar voren te komen. Wat kan helpen ter ondersteuning is het aansluiten bij een HRD-bureau welke medewerkers helpt met vraagstukken die gaan over de ontwikkeling van de medewerker zelf. Daarnaast kan tegelijkertijd de werkgever begeleid worden om de onderneming in beweging te brengen en te houden. Lees hier meer over dit onderwerp.

Zo kan een medewerker bijvoorbeeld kiezen voor loopbaanbegeleiding, zakelijke coaching of management development. Wanneer we het hebben over de loopbaanbegeleiding, wordt de medewerker geholpen met bepaalde vraagstukken waar hij of zij mee zit. Zo kan dit bijvoorbeeld gaan over de assertiviteit van de persoon, de communicatie, samenwerking, leiderschap, hoofd- en bijzaken scheiden en het versterken van het empathisch vermogen.

Wanneer er wordt gesproken over zakelijke coaching hebben we het over het ontwikkelen van de medewerker zelf binnen de huidige functie. Zijn er dingen waar de medewerker tegen aan loopt, kan de medewerker iets minder goed en wil de medewerker daar voor de juiste begeleiding krijgen dan past de zakelijke coaching perfect. Als het om Management Development gaat wordt daarmee bedoeld dat de medewerker die al een manager is op zakelijk en persoonlijk vlak blijft ontwikkelen. Mocht de persoon in kwestie nog niet in aanraking zijn geweest met het managen van een afdeling, maar hij ambieert dit wel. Dan word deze medewerker op de juiste manier begeleid om zo een goede basis te hebben voor het managen van de afdeling. Klik hier voor meer informatie. 

http://www.carrierepoort.nl/

Related Posts

Alles wat u moet weten over SIP Trunk

Online dames horloges

Arend Beveiliging