Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Dakster Bedekking – Uw dakbedekking van Dakster

Uw dakbedekking van Dakster

Dakbedekking is een beschermende laag die op een plat of hellend dak wordt aangebracht, om dit waterdicht, sneeuwdicht en tochtvrij te maken, zodat het dak kan beschermen tegen dieren, hitte, wind en zonlicht. Dakdekkersbedrijf Dakster dakbedekkingen uit Enkhuizen is al vanaf het jaar 2000 de specialist voor al uw werk aan dak en gevel. De specialisten van Dakster dakbedekking is de beste in renovatiewerk. In de regio Noord Holland en specifiek Amsterdam is Dakster voornamelijk aan het werk. De opdrachtgevers bestaan uit particulieren, VvE’s, diverse bouwbedrijven en woningbouwcoöperaties. Bij Dakster staan stellen ze hoge eisen aan kwaliteit, service en uiteraard de veiligheid voor zowel de klanten als de medewerkers. Er worden uitsluitend materialen met een KOMO-certificaat gebruikt en ze werken altijd volgens het BDA-keurmerk.

Platte daken

Er is een grote verscheidenheid aan manieren om daken waterdicht te maken. De specialisten van Dakster dakbedekking beheersen en gebruiken de onderstaande methodes om dit te realiseren. De meest gebruikte manier van Nederland is bitumen dakbedekking. Het grote voordeel hiervan is de eenvoud en flexibiliteit van het materiaal. Door de veelzijdigheid van bitumen is het in de renovatie een goede keuze. Tevens is het qua kosten ook een zeer aantrekkelijke optie. Naast de bitumen dakbedekking verwerkt Dakster dakbedekking ook nog diverse andere meer ‘moderne’ materialen. Het gaat hier om materialen als PVC of epdm dakbedekkingen. Door de lange levensduur van die materialen worden deze vooral op nieuwbouw projecten gebruikt.

Hellende daken

Hellende daken worden in Nederland het meeste met dakpannen waterdicht gemaakt. Dakster dakbedekking heeft inmiddels honderden panden van nieuwe dakpannen voorzien. Het maakt voor Dakster dakbedekking niet uit wat soort dak, ieder dak is maatwerk. Wilt u iets anders dan dakpannen? Dan biedt Dakster dakbedekking ook als alternatief shingles of zelfs leien daken aan.

 

Interesse in de diensten van Dakster dakbedekking? Naast de platte daken en hellende daken doen zij nog veel meer. Bekijk de website. 

http://dakster.nl/