Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Dankzij een arbeidsdeskundig onderzoek weet ik waar ik aan toe ben

Ik heb een arbeidsdeskundig onderzoek laten uitvoeren door het bedrijf Adxpert. Dit was een van de beste keuzes die ik voor mijn bedrijf heb gemaakt. Er was iemand voor een lange tijd arbeidsongeschikt en ik, als werkgever, kon maar niet tot een passende oplossing komen. Gelukkig heeft het bedrijf Adxpert mij hierin goed geholpen!

Een arbeidsdeskundig onderzoek regelen

Ik had dit arbeidsdeskundig onderzoek aangevraagd voor een van mijn werknemers. Hij was al langdurig arbeidsongeschikt en als werkgever kon ik geen goede oplossing bedenken voor hem en voor mij. Daarom heb ik de hulp ingeschakeld van Adxpert. Toen in het onderzoek had aangevraagd, konden ze al binnen 1 week tijd langskomen op locatie. Ik was verbaasd dat het zo snel kon, maar hoe sneller, hoe beter denk ik dan maar. Op de dag dat de medewerkers van Adxpert langs kwamen, hebben we een fijn gesprek gehad. Maar er moest maar 1 vraag beantwoord worden: ‘Kan deze werknemer nog werken met een andere functie of eventueel terug naar zijn eigen plek?’ Na een interview met de medewerkers gingen ze een interview houden met mijn werknemer. Toen ze daar klaar mee waren, namen ze afscheid van ons en zouden we een concept binnen 1 week tijd krijgen. Hier was ik erg blij mee, want dan weet mijn werknemer en ik wat we een beetje kunnen verwachten van het resultaat.

Het onderzoek resultaat

Na ongeveer 5 werkdagen kreeg ik het concept van het onderzoek binnen. Het was een zeer professioneel document en er stonden ook goede dingen omschreven. Alles wat er stond was ook op basis van het interview wat ze met ons beide heeft gehouden. Uiteindelijk was er een conclusie uit te trekken dat de werknemer nog op zijn eigen plek kon gaan werken maar met kleine aanpassingen in zijn contract. Ik vond dit een prima idee. Ik heb nog even gewacht tot het complete onderzoek, maar de conclusie was hetzelfde. Dankzij Adxpert, weet ik nu hoe ik vooruit kan met mijn bedrijf en mijn werknemer ook.

 

Wilt u ook een arbeidsdeskundig onderzoek laten uitvoeren door Adxpert? Bekijk dan de website www.adxpert.nl voor meer informatie.