Lynxlab
Image default
Business / Business Services

De beste tandartsstoelen en meer, vindt u bij All Dent

Bent u op zoek naar tandarts apparatuur en meubilair, zoals een tandarts stoel? Dan bent u hier aan het juiste adres! Want All Dent kan u helpen met alles wat te maken heeft met de inrichting van een tandartspraktijk. Van spullen voor de wachtkamer, tot aan de behandelkamer! U hoeft maar één bedrijf in te schakelen voor uw hele praktijkinrichting en dat bedrijf is All Dent!

Verschillende merken tandartsstoelen

Bij All Dent verkopen we alleen maar de beste merken tandartsstoelen. Bovendien verkopen we de beste stoelen die uit de test komen van professionele tandartspraktijken. Wij verkopen bijvoorbeeld de merken van Melag, Finndent, NewTon en nog veel meer! Voordat wij altijd bepaalde producten in onze assortiment toevoegen, worden de producten getest op de kwaliteit. Dit vinden wij bij All Dent erg belangrijk, want wij willen het beste van het beste verkopen aan u! Dus moeten de producten ook in orde zijn! De tandartsstoelen worden ook getest op comfortabelheid, want uw patiënt moet ook goed liggen in de stoel tijdens de behandeling.

Meer spullen te koop?

All Dent biedt nog veel meer producten in de webshop aan. We hebben niet voor niks een breed en diep assortiment met van alles en nog wat! Van röntgenfoto apparatuur tot werkstoelen, u roept het maar en wij hebben het! Wij zorgen ervoor dat alles op voorraad is dat, als u iets wilt bestellen, het altijd beschikbaar is. Want de klant gaat voor en de klant is koning! Via de website vindt u meer informatie hierover.

Bezoek de website!

Wilt u het assortiment bekijken van All Dent? Dat kan! U kunt deze vinden op de website van All Dent, daar vindt u ook meteen alle informatie die u moet weten over het bedrijf en de diensten die All Dent voor u kan betekenen. Wij monteren ook de verschillende apparatuur voor u op locatie. Dit is een extra dienst die u er gratis bij krijgt, als u een product bij ons koopt! Hopelijk zien wij u gauw en kunnen wij u helpen met de inrichting van uw tandartspraktijk!