Lynxlab
Image default
Business / Business Services

De effecten van loopbaanadvies zijn groot

Wie heel jong al weet welk beroep uitgeoefend gaat worden behoort tot een kleine minderheid. Weten wat je wilt en dat nastreven geeft rust en focus. Ben je je schoolperiode voorbij dan word er van je verwacht dat je weet wat je beroepsmatig gaat doen. Maar op jonge leeftijd keuzes maken voor de rest van je leven is nogal wat. Mensen ontwikkelen continu evenals de arbeidsmarkt. Beroepen verdwijnen en nieuwe ontstaan. Er kunnen situaties in je leven zijn (geweest) die maken dat je (nog) niet de tijd hebt gehad te onderzoeken waar jouw voorkeuren en passies liggen als het op werken aan komt. En er zijn mensen die berouw hebben van de door hen gemaakte keuze. Voor al deze mensen is er loopbaanbegeleiding!

Op zoek naar je talenten en wensen met begeleiding

Loopbaanbegeleiding of loopbaanadvies is een allesomvattend traject. Je gaat op onderzoek uit en leert meer zicht te krijgen op jezelf, wie je bent, wat je wilt en wat je kan. Dat klinkt makkelijker dan het is. Je moet bij delen van jezelf zien te komen die soms jaren afgescheiden zijn geweest. Bewust of onbewust. Persoonlijke ontwikkeling kan je dichter bij de antwoorden brengen. Waar je zelf soms blind voor bent kan een ander aan het licht brengen. Daarbij is een loopbaanadviseur geschoold in het stellen van de juiste vragen maar ook in het doorzien van jarenlange opgebouwde patronen of barrières. Een adviseur gaat de ongemakkelijke kanten zeker niet uit de weg. Alles om bij jou wat te laten gebeuren.

Loopbaanadvies is leuk en effectief

Iedereen die loopbaanadvies heeft gehad zal kunnen beamen dat de effecten op alle facetten van het leven doorwerken. Terug naar je passie, zingeving en je eigen koers vol zelfvertrouwen volgen is een geweldige ervaring. Kompaszie geeft loopbaanadvies vanuit een heel eigen visie. De koers terug naar je unieke talenten is leuk. Zicht op keuzes die je gemaakt hebt in het verleden zeggen iets over je. Zoek uit waarom je vastloopt of het gevoel hebt niet op je plek te zitten. Werk aan je ontwikkeling maak uiteindelijk vanuit een helder beeld de juiste keuzes. Succes!

https://kompaszie.com