Lynxlab
Image default
Business / Business Services

De telefoonservice waardoor u geen tweede kans nodig heeft

De telefoonservice van Antwoordservice.nu zorgt ervoor dat u geen tweede kans nodig heeft om een goede eerste indruk te maken. Wanneer uw bedrijf een telefoontje krijgt van een nieuwe klant of een bestaande klant, begint hun eerste indruk van uw bedrijf al vanaf het allereerste moment: met hoe ze worden begroet. Hoe zou u zelf gehoord willen worden? Een rinkelend geluid gevolgd door een onverschillige receptionist(e)? Of een professionele groet die past bij de professionaliteit van uw organisatie?

Een telefoonservice zorgt voor professionaliteit

Om een consistente, professionele uitstraling te garanderen, is een telefoonservice uw beste optie – een kosteneffectieve, efficiënte manier om het imago van uw bedrijf te verbeteren. Maar net zo belangrijk als de eerste indruk is ervoor te zorgen dat uw bellers snel in contact kunnen komen met wie ze nodig hebben – ongeacht of dat nu de verkoopafdeling is, de klantenservice of de directiesecretaresse is.

Ook voor kleine bedrijven of ZZP’ers

U vraagt zich misschien af hoe een dergelijke telefoonservice uw bedrijf kan helpen, vooral als u een klein bedrijf heeft. De voordelen gaan veel verder dan alleen de eerste begroeting, zelfs als u een ZZP’er bent of 10 of minder werknemers in dienst heeft.

Klant is koning

Mis nooit meer een verkoopgesprek. Dit ene voordeel spreekt boekdelen. Zoals u weet, shoppen de klanten van vandaag de hele dag door. Als ze u niet kunnen bereiken, is het heel gemakkelijk om verder te gaan en uw concurrenten te bellen. Met een telefonische antwoordservice van Antwoordservice.nu – mist u nooit meer een verkoopgesprek, want hun professionele medewerkers beantwoorden elk gesprek. Nooit meer een voicemail. Nooit meer gemiste oproepen.

24/7

Oproepen beantwoorden en berichten aannemen, zelfs wanneer uw bedrijf gesloten is. Bij Antwoordservice.nu beantwoorden de professionals zo gewenst 24 uur per dag, 7 dagen per week uw binnenkomende telefoontjes.

Laat de focus van al uw medewerkers liggen op wat ze het beste kunnen. Wanneer u een professionele telefoonservice inhuurt, kunnen uw medewerkers zich concentreren op hun kerncompetenties om uw bedrijf te laten groeien.

Focus op waar u het beste in bent. Het is veel werk om een receptionist(e) in te huren en op te leiden.

Uitzonderlijke klantenservice. Professionals geven aan elk gesprek met uw klanten een persoonlijk tintje, wat resulteert in klantloyaliteit voor uw bedrijf.