Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Door Ayahuasca kan ik weer verder met mijn leven

Ik heb samen met mijn tante Ayahuasca geprobeerd om weer tot rust te kunnen komen met onze geest en lichaam. Laatst heb ik mijn moeder verloren door de ziekte kanker. Ik was erg verdrietig toen dit gebeurde maar ik was niet de enige. Mijn tante was er ook kapot van dat ze er niet meer is. Het enige waar we aan konden denken was mijn moeder en niks anders. Hierdoor konden we ook niet goed functioneren op ons werk. Daarom besloten we samen dat we iets hiertegen moeten doen, om weer verder te kunnen. Klik hier voor ayahuasca.

Ayahuasca was helemaal nieuw voor mij

Mijn tante kwam met het idee om Ayahuasca samen uit te proberen. Ik keek haar eerste raar aan, want ik had echt geen idee wat dat was. Ze legde uit dat het een soort van spirituele ceremonie was, waar je met je innerlijke zelf kan binden. Het schijnt ook te helpen om rouwverwerking te verbeteren. Eerst geloofde ik niet in de spirituele ceremonie, maar me tante wilden het perse met mij uitproberen, dus ik heb uiteindelijk ja gezegd. Via een website heeft zij een ceremonie kunnen vinden die binnenkort gehouden zou worden in de omgeving. Ze had een afspraak gemaakt en ik zou het wel zien wat er allemaal zou gebeuren.

Echt een aanrader voor iedereen

Op de dag van de ceremonie, kwamen we daar aan en werden we vriendelijk begroet. We waren niet de enige die de ceremonie gingen volgen. We moesten op een gegeven moment een drankje innemen en gaan liggen. Volgens de persoon die ons begeleiden zouden we een beetje hallucineren, maar dat was een goed teken. Ik voelde mijzelf meteen op me gemak toen ik daar lag en had het gevoel dat mijn moeder naast me lag. Het was echt een fijne ceremonie en ik en mijn tante zijn er flink van opgeknapt. Nu kunnen we weer normaal aan het werk maar toch mijn moeder herdenken.

Probeer het zelf

Wilt u ook een Ayahuasca ceremonie proberen? Heeft u bepaalde klachten waar u vanaf wilt? Bekijk dan de website van innerlijke-reis.nl voor meer informatie over een volgende ceremonie die plaats zal vinden.