Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Een eiken vloer, natuurlijk van Bax!

De eiken vloer heeft deelgenomen aan een rijk gedeelte van onze geschiedenis. Sinds den ouden tijden hebben Hollanders gebruik gemaakt van deze vloeren in hun woningen, met goede reden! De deze vloeren waren een symbool van rijkdom, van macht én van welgesteldheid. Tegenwoordig misschien niet meer heel erg, maar het collectief geheugen heeft goede herinneringen aan eiken vloeren. Dus waarom voor deze vloeren kiezen in uw woning? Simpelweg, omdat deze vloeren de beste soorten vloeren zijn die er bestaan.

Kiezen voor een eiken vloer

Kiezen voor een eiken vloer is de beste keuze die u kunt maken voor uw woning. Dat komt omdat een deze vloer ontzettend veel voordelen met zich meebrengt, waar u als klant van kan genieten. Denk maar aan een woning met een eiken vloer in de woonkamer, voelde u zich niet meteen thuis in deze woning? Dat komt omdat het een bepaalde sfeer uitstraalt, eentje van comfort en gezelligheid, die andere vloeren niet kunnen evenaren. Dit in huis haalt het beste uit alle meubels, sterker nog, het gehele interieur!

Een eiken vloer of een betegelde vloer

Kiezen voor een eiken vloer ten opzichte van een betegelde vloer is vanzelfsprekend, maar we er hier toch even dieper op ingaan. In principe is het enige voordeel van een betegelde vloer ten opzichte van een eiken vloer dat tegels erg makkelijk schoon te houden zijn, en dat klopt ook. Echter, tegels zuigen de warmte zó het huis uit! U legt uw blote voeten op de tegels en brrrr. Neem daarentegen deze vloer, die geeft juist warmte waar u die nodig heeft. Velen zullen beargumenteren dat een betegelde vloer hartstikke meevalt wanneer er vloerverwarming in zit. Heeft u enig idee hoe veel extra energie zo’n vloerverwarming kost? Kies voor de juiste vloer, die verwarmt zowat gratis! Kies voor het milieu en uzelf, kies voor een eiken vloer.

Bij Baxhouthandel

Bent u ervan overtuigd dat de beste keuze een eiken vloer is? Kom dan eens langs bij Baxhouthandel! Wij kunnen u helpen met de beste vloer die bij uw woning past uitkiezen.