Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Een gloednieuwe schutting laten plaatsen in Hoogeveen

Wij hebben door een bedrijf uit Hoogeveen een schutting laten plaatsen in onze tuin. De reden hiervoor was dat we sinds wij een nieuwe woning hebben al een kapotte schutting hadden waar we ook de tuin van de buren konden zien en dat de buurhond de hele tijd bij ons in de tuin kwam graven. Dit waren we zat en we besloten om samen met de buren een hogere en nieuwe schutting te plaatsen die voor ons beide goed was. 

De beste kwaliteit schuttingen uit de omgeving van Hoogeveen

De buren en wij wilden wel dat de schutting die in Hoogeveen komt te staan van goede kwaliteit was en hoog genoeg. Hierdoor kan de hond er niet meer tussendoor of er over heen springen in onze tuin. Het maakte in principe niet veel uit wat voor soort hout het was of welke kleur deze had, als we maar zo snel mogelijk een schutting zouden fixen. We begonnen te zoeken op het internet, want wij hadden aangeboden om dit te regelen en dat we daarna de kosten zouden verdelen tussen de buren en ons. Als snel kwamen we op de website van SCS zonwering terecht en zagen we meteen allerlei afbeeldingen van mooie hoge schuttingen. Dat was precies wat wij nodig hadden dus hebben we meteen contact gezocht met het bedrijf.

SCS zonwering was onze beste optie

Na ons eerste contact via de telefoon zijn we naar de showroom van SCS zonwering gegaan om te kijken naar het diverse aanbod. We kwamen binnen lopen en zagen meteen een prachtige schutting staan die ons meteen aansprak. Gelukkig waren er veel vriendelijke medewerkers die ons konden helpen om te regelen dat we die schutting zouden krijgen en dat zij deze bij ons zouden komen zetten. Binnen een paar dagen hadden we een gloednieuwe schutting en we zijn er allebei blij mee. Kies ook voor een goedkope schutting in Hoogeveen.

Meer informatie?

Wilt u ook het gehele assortiment bekijken van SCS zonwering? Of meer weten over de verschillende diensten die zij aanbieden? Bekijk dan de website van SCS zonwering voor meer informatie. U vindt daar ook het adres van de showroom in Hoogeveen.