Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Een houten picknicktafel kopen?

Met de zomer die er bijna aankomt, heeft u wel een houten picknicktafel nodig. Bij ons koopt u unieke, oerdegelijke houten picknicktafels die jarenlang meegaan. Wij maken en ontwerpen handgemaakte en duurzame houten picknicktafels van zware en degelijke kwaliteit zodat u jarenlang plezier heeft van de tuinmeubelen die u bij ons aanschaft. Wij doen niet aan massaproductie. Elk product wordt bij ons op maatwerk gemaakt en zijn dus uniek. De meeste producten worden om die reden op bestelling gemaakt.

Soorten houten picknicktafels

Wij hebben verschillende soorten houten picknicktafels:

  • Douglas picknicktafels: de picknicktafel van wordt gemaakt van Douglas hout van zware en degelijke kwaliteit. Dit type hout is iets voordeliger, Douglas hout heeft een zachter houttype. Het kernhout van deze houten picknicktafel bevat veel hard, dat steeds is uitgehard. Hierdoor wordt het moeilijk voor schimmels om zich te nestelen in de boom waardoor het hout lang meegaat

  • Eiken picknicktafels: een eiken picknicktafel geeft uw tuin een transformatie. De eiken picknicktafel is een vorm van hardhout. Dit is een sterk type hout waardoor de picknicktafels erg lang mee kunnen gaan. Deze houten picknicktafel gemaakt van eikenhout gaat lang mee, heeft een natuurlijke aanblik door zichtbare nerven in het hout, en is een hardhoutsoort dat veel kan dragen.

  • Kinderpicknicktafel: ook voor de kinderen kunt u bij ons een houten picknicktafel uitzoeken. Voor een kinderpicknicktafel heeft u verschillende keuzes:

  • Vurenhouten uitvoering: deze houten picknicktafel is voordelig in aanschaf.

  • Kunststof kinderpicknicktafel: deze picknicktafel is voordelig in onderhoud

  • Eikenhouten picknicktafel: deze picknicktafel is dat ze lang meegaan alleen zijn ze iets duurder om aan te schaffen.

  • Picknicktafel met rugleuning: ook voor houten picknicktafels met een rugleuning bent u bij ons bij het juiste adres.

  • Picknicktafel met aluminium frame: als u een iets andere uitstraling wilt maar toch een houten picknicktafel kan dat ook bij ons.

Een houten picknicktafel bij ons bestellen?

Heeft u uw keuze gemaakt en wilt u een houten picknicktafel bij Houtenpicknicktafelkopen.nl bestellen? Dat kan via onze website, wij hebben afhankelijk van het seizoen diverse producten op voorraad. Echter worden de meeste producten op bestelling gemaakt, de gemiddelde levertijd bedraagt daarom 2 tot 4 weken. Bestellen gaat simpel via onze webshop, als u liever onze houten picknicktafels in het echt wilt bekijken kunt u contact met ons opnemen voor de verschillende mogelijkheden!