Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Een HP PageWide printer ja of nee?

Een HP PageWide printer kan de juiste printoplossing zijn voor je bedrijf. Je denkt vast als eerste aan een nieuwe laserprinter wanneer je toe bent aan een nieuwe printer. Met name vanwege het volume printen dat een laserprinter als geen ander kan. Of het ook de juiste oplossing is binnen je bedrijf, daar kan Ronald van Repromat je heel goed mee verder helpen. Hij geeft je advies op maat en weet antwoord op al je vragen: 030 – 666 9020. Je kunt ook het formulier op de website invullen of een afspraak maken om aan tafel te schuiven voor een adviesgesprek in De Meern.

Een HP PageWide printer, is een printer die over de beste eigenschappen van zowel de laser- als de inkjet printer beschikt. Hewlett-Packard (algemeen bekend als HP) is een van de grootste Amerikaanse technologiebedrijven. Van eenvoudige elektronica-onderdelen tot software en dienstverlening zit in hun assortiment. HP is vertrouwd en alom bekend en ze behoren al jaren tot de top drie van computerleveranciers.

Wat is precies een HP PageWide printer?

Een HP PageWide printer is anders dan de printers die je waarschijnlijk tot nu gewend bent. De inktpatronen bewegen niet zoals we gewend zijn van links naar rechts over het papier, maar het papier beweegt nu onder een vastgezette zogenaamde printbalk. De breedte van deze printbalk is de breedte van het papier. Doordat de inkt gelijkmatig uit de inktcartridges komt, krijg je een veel netter resultaat. Zowel in kleur als in zwart komen de prints met een hoge kleurverzadiging uit je HP PageWide printer. De HP PageWide printer heeft de mogelijkheid om zelfs licht- en veegbestending af te drukken wanneer je: ‘Colorlok’ papier gebruikt.

Wat zijn de voordelen van een HP PageWide printer?

De voordelen van een HP PageWide printer zijn divers, van een hoge printsnelheid tot wel 70 pagina’s per minuut, tot de laagste totale gebruikskosten. Voor de printkosten van een HP PageWide printer betaal je tot wel 40% minder dan bij een vergelijkbare laserprinter. Doordat een HP PageWide printer gebruik maakt van een kort printpad waarbij geen elementen worden gebruikt die moeten opwarmen, heb je al snel je eerste geprinte pagina in handen. Een HP PageWide printer werkt stiller doordat deze printer minder bewegende onderdelen heeft. Er komt ook geen warme lucht vrij doordat deze lijn printers van HP geen zogenaamde fusers bevat.

Of een HP PageWide printer voor jouw bedrijf geschikt is en voldoet aan de door jou gestelde eisen, kun je het beste bespreken met de professionals van Repromat.