Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Een onvergetelijke trouwfilm laten maken

Wij hebben laatst onze mooiste dag van ons leven vast laten leggen door middel van een trouwfilm. Andere pasgetrouwde stellen kiezen ervoor om een fotograaf in te huren om allerlei soorten foto’s maken van de prachtige dag. Maar wij wilden ons onderscheiden vergelijken met andere, dus zochten we iemand die goed om kon gaan met videocamera’s en een mooie film van onze dag kon maken voor een goede prijs. Alleen het zoeken naar z’n persoon was een hele uitdaging.

Waar konden we een trouwfilm laten maken?

In het begin hadden we moeite om iemand te vinden die trouwfilms kon maken voor een goede prijs. Als we iemand hadden gevonden, vroeg hij ook meteen de hoofdprijs voor het maken van z’n video. Natuurlijk weten wij dat dit een dure optie is vergeleken met een fotoalbum en we wilden er wel geld voor inleggen, maar sommige aanbieders gingen daarmee te ver. Gelukkig wist ik dat goede vrienden van mij ook een trouwfilm hebben laten maken door een bedrijf die hier gespecialiseerd in is. Wij vroegen zijn website en bedrijfsnaam en dat was Artvideo. Nadat we de website en de kosten hadden bekijken van de dienst, konden we meteen concluderen dat hij onze trouwfilm het beste kon maken. We namen contact op en hadden snel een afspraak gepland om alles te bespreken met hem over de perfecte dag.

Een prachtige dag en video

Op onze afspraak besproken we de trouwdag hoe deze eruit zou zien en wat leuk was om te filmen. We kwamen er samen best snel uit en hadden een goede klik. Bovendien maakte we een draaiboek, zodat we een goed overzicht hadden van de hele dag. De dag zelf was echt een mooie dag geworden. Zelf heb ik weinig gemerkt van de cameraman die met ons mee ging, maar het was een leuke ervaring. Het resultaat was ook prachtig. Ik had het gevoel dat ik weer daar stond om mijn toekomstige vrouw het jawoord te geven. Deze video zal jaren meegaan.

Wilt u ook een prachtige video laten maken van uw speciale dag? Bekijk dan de website van Artvideo voor meer informatie.