Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Een scheiding in Culemborg regelen is zo gedaan!

Wilt u een scheiding regelen met uw partner in de omgeving van Culemborg? Bij de Mare Mediation is dat zeker mogelijk (klik hier voor mediator). Zij bieden mediation en advocatuur aan particuliere in de omgeving van Culemborg. Zij zijn gespecialiseerd in familiezaken en familierecht in (echt)scheiding, bij alimentatie kwesties en bij problemen met kinderen.

De Mare Mediation, Scheiding in Culemborg

Wij van de Mare Mediation zijn goed in scheidingen regelen in de buurt van Culemborg. Wij zorgen ervoor dat een scheiding of andere familierecht en zaken goed verloopt in het proces. Wij bieden advocatuur aan en mediation voor de normale mens. Iedereen is welkom bij ons om kennis te maken en te kijken of wij iets voor u kunnen beteken. De Mare Mediation werkt onder andere veel met bedrijven die ook in de omgeving Culemborg zitten. Bijvoorbeeld, Mike Bakker van Bakker & Jansen Financiele Adviseurs uit Ede. Met deze samenwerkingen kunnen wij u maximaal helpen met uw probleem.

Kinderen en scheiding

Een combinatie van een scheiding met kinderen is nooit een geweldige combinatie. Er kunnen veel conflicten bestaat tussen de ouders van de kinderen en wie de kinderen uiteindelijk krijgt. Voor de kinderen zelf is dit ook niet een leuk proces. Wij, van de Mare Mediation, zorgen ervoor dat een scheiding in combinatie van kinderen op een rustige en makkelijke manier wordt opgelost. Wij willen voorkomen dat kinderen de dupe worden van ouders die gaan scheiden. Samen met de kinderen, de ouders en de rechtbank komen we samen tot een oplossing die voor iedereen goed is. Natuurlijk is een scheiding nooit leuk, maar wij kunnen ervoor zorgen dat er geen conflicten komen. Zo heeft het kind een mindere last op zijn of haar schouder.

Contact met De Mare Mediation

Wilt u een betrouwbaar persoon als uw advocaat of iemand die u kan bemiddelen met mediation? Neem dan eens een kijkje op de website van de Mare Mediation. Daar vindt u alle nodige informatie over de diensten die zij aan u kunnen leveren. Bovendien kunt u daar ook de contactgegevens vinden en een contactformulier vinden. Hopelijk zien wij u snel!