Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Een touringcar huren voor een reis

Als je een trip wil maken door Europa dan is een touringcar huren (klik hier voor touringcar huren) vaak de goedkoopste en meest eenvoudige optie. Een bedrijf waar je dit kunt doen is Noot, hier hebben wij ook voor gekozen afgelopen zomer, met een groep van zes vrienden zijn we naar Noord Spanje gereden langs de kustlijn in Frankrijk. Op deze manier heb je een hele mooie route en we hebben enorm genoten van de vakantie. Zonder Noot had het niet zo aangenaam geweest als dat het nu was. Veel mensen kiezen er namelijk voor om een bus te kopen, op te knappen en vervolgens weer te verkopen in plaats van een touringcar huren. In deze blog ga ik de verschillen tussen deze twee behandelen en vertellen waarom je beter een touringcar kunt huren.

 

Een touringcar huren of een busje kopen?

Je kunt ervoor kiezen om een touringcar te huren, maar een bus kopen is ook mogelijk. In het laatste geval moet je hem later weer zien te verkopen en dit is iets wat vaak erg lang kan duren. Het kan maar zo een aantal maanden duren voordat je een koper gevonden hebt en dus (een deel van) je geld terug hebt. De oorspronkelijke verkoopprijs zal je natuurlijk niet gaan halen, omdat er veel kilometers op de teller bijkomen. Bij een touringcar huren heb je van geen van de bovenstaande problemen last. Zodra de vakantie erop zit kun je bij Noot weer de bus inleveren en vervolgens de borg weer terugkrijgen. Je hebt geen risico dat je niet van de auto afkomt, in ieder geval weet je waar je aan toe bent qua prijs. Dit geeft ook rust als je weer thuis aankomt na een vakantie.

 

Meer weten?

Als je meer wilt weten over wat Noot allemaal te bieden heeft dan kun je kijken op de website van Noot. Hier zal je veel informatie vinden over alle verschillende procedures. Als er vragen zijn dan kun je bij de klantenservice terecht van Noot. Zij vertellen hoe een touringcar huren precies in zijn werk gaat en welke voorwaarden hierbij horen.