Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Een vakkundige hovenier in Veenendaal en omstreken

Op zoek naar een hovenier in Veenendaal die uw tuin op deskundige wijze kan onderhouden? Dan is Exalto Hovenier uw partner! Door de jarenlange ervaring van eigenaar Henk-Jan weet u zeker dat uw tuin de optimale verzorging krijgt. Wij weten van ieder seizoen weer een feestje te maken, zodat u altijd van uw tuin kunt genieten of het nu zomer, herfst, winter of lente is. Door ieder jaar minimaal één grote onderhoudsbeurt te geven, zorgen wij ervoor dat uw tuin niet uitgroeit tot een wildernis, maar dat de planten ieder jaar weer tot expressie kunnen komen, zoals ons motto ook zegt ‘met een mooie tuin gaat iedere locatie bloeien’. Dit streven wij dagelijks na bij al onze klanten, zodat zij met een tevreden gevoel achterblijven.

Tuinontwerp door Exalto hovenier

Naast regelmatig onderhoud van Exalto hovenier uit Veenendaal van uw tuin, kunt u bij ons ook terecht voor een nieuw ontwerp van uw tuin. Hoe pakken wij dit aan? Wij komen op locatie langs om te zoeken wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin. Wij bespreken dan meteen uw wensen en gaan vervolgens aan de slag om een ontwerp te maken. Wij gooien al onze creativiteit en vakkundigheid in strijd om een tuin te creëren waar u zich op uw gemak voelt. Het maakt niet uit of het alleen gaat om de voortuin of achtertuin of de oprit. Wij weten van ieder deel van uw tuin weer een feestje te maken. Vervolgens beginnen wij met de aanleg. Als eerste wordt het straatwerk aangelegd om vervolgens de planten te poten en het gras te zaaien. Dit is voor zowel onze werknemers als voor de klanten het leukste gedeelte. Het resultaat wordt nu echt zichtbaar!

Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel

Bij Exalto hovenier bent u niet alleen aan het juiste adres voor de creatie van een nieuwe tuin, maar ook voor een betrouwbare partner. Wij houden absoluut niet van loze beloftes. Als wij iets beloven dan gebeurt dat ook, wij zeggen niet voor niets afspraak is afspraak. Bovendien hebben wij niet veel personeelsleden, waardoor wij korte lijnen kunnen garanderen en u bij ons niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd, maar eerlijke adviezen en antwoorden krijgt. Exalto hovenier is uw betrouwbare partner voor onderhoud, tuinontwerp en aanleg!