Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Een webcam schuifje voor mijn laptop ter bescherming

Ik heb een dure laptop aangeschaft en wilde daar graag een webcam schuifje erbij kopen. Dit besefte ik mijzelf pas toen ik op mijn werk met mijn nieuwe laptop zat en bijna iedereen op het werk er eentje had. Dus ik vroeg aan een collega van mij waarom er een schuifje op zat. De collega zei, dat het voor de veiligheid was van privacy en dat hackers niet snel via jouw webcam stiekem foto’s konden maken. Toen ik dit hoorde gingen ik kijken of ik er ook eentje kon aanschaffen voor een goede prijs.

Waar vind je z’n webcam schuifje?

Toen ik wou zoeken naar een webcam schuifje, had ik in het begin geen idee waar ik moest zoeken voor dit product. Dus ik vroeg mijn collega waar zij of andere hun webcam schuifje vandaan hadden. Ik kreeg allerlei verschillende antwoorden. De ene had het van een goedkope winkel, zoals de Action of de Hema, en de ander had het via een webshop besteld. Dus ik moest zelf een keuze maken welke methode ik moest gebruiken. Ik begon met het zoeken in de lokale Action en Hema, helaas waren ze daar niet te vinden of helemaal uitverkocht. Toen ging ik op het internet zoeken naar goede kwaliteit webcam schuifjes. Het was even zoeken, maar uiteindelijk kwam ik op een website die me goed leek.

Een goede webshop gevonden

Op de website van webcamcovers.nl vond ik snel mooie en goede kwaliteit producten waar ik op zoek naar was. Ze hadden allerlei verschillende soorten webcam schuifjes, van het materiaal tot de kleuren, alles was er mogelijk. Ik zelf vind roze echt een prachtige kleur en deze kleur hadden ze beschikbaar. Nadat ik het product had besteld, was het binnen een dag bij mij op de deurmat. Er was niks mee aan de hand en hij zit op me laptop. Collega’s zeggen nog af en toe dat ik een leuke kleur heb.

Webcamcovers.nl

Wilt u meer weten over de webshop? Bekijk dan het hele assortiment via de website van webcamcovers.nl voor meer informatie.