Lynxlab
Image default
Business / Business Services

EHK.nl, de plek voor alles rondom hijsen en heffen

EKH.nl is de plek voor van alles over hijsen en heffen. Als beginnende onderneming kan het soms erg lastig zijn. Je hebt niet veel werkervaring, weet niet zo goed hoe alles eraan toe gaat en kent nog niet de snelste manieren om te werk te gaan. Mijn doel was om zo snel mogelijk het werkproces te optimaliseren en de veiligheid van mijn werknemers te garanderen. Ik wist dat dit moeilijk zou worden, zo moeilijk zelfs dat ik dit nooit alleen zou kunnen doen.

Op zoek naar hulp

Gelukkig beschikken wij over het internet, zo kunnen wij alle hulp die er te vinden is zo snel mogelijk opzoeken. Ik keek snel rond en kwam op een website die mijn aandacht trok, EKH.nl. Een bedrijf gespecialiseerd in hijsen en heffen die vele diensten aanbood. Zo kun je opleidingen van verschillen hef- en hijstechnieken. Ook weten zij van alles over de wetten en regels en kunnen ze je helpen met de controles en inspecties. Dit alles vond ik erg interessant, een bedrijf dat mij me van alles zou kunnen helpen. Zo zou ik snel veranderen in een onderneming die zijn zaakjes goed op orde heeft. 

Hoe is EKH.nl?

De weken die volgde bleef ik maar denken aan EKH.nl. Dit kon wel eens een kans zijn die ik snel moest grijpen. Ik sprak er over met mijn werknemers en met mijn oud-studiegenoten. Veel mensen waren enthousiast en zeiden me dat ik contact op moest nemen, wat had ik te verliezen. Bovendien zou ik de samenwerking altijd weer stop kunnen zetten. Dit was de druppel, ik ging in zee met EKH.nl. Ik werk nu al een poosje samen met EKH.nl en kan een goed beeld schetsen van wat ze voor mij betekend hebben. Zo hebben ze mij en mijn werknemers verschillende opleidingen gegeven van de beste werktechnieken. Ook hebben zij ervoor gezorgd dat al mijn zaken op orde zijn, zo kom ik nooit meer in problemen tijdens inspecties. Ten slotte hebben ze ervoor gezorgd dat mijn volledige onderneming voldoet aan alle eisen en wetten. Kortom, EKH.nl heeft mijn bedrijf een groot dienst bewezen.