Lynxlab
Image default
Offers

Fysiotherapie op zoeken in Nieuwland

Ik moest naar fysiotherapie uit de omgeving van Nieuwland. De reden hiervoor was omdat ik een ongeluk had gehad en veel pijn heb gekregen in mijn been en rug, werd mij geadviseerd om naar fysiotherapie te gaan. Dit heb ik ook in het begin gedaan, maar ik kon maar geen goede klik vinden met de persoon die mij begeleiding gaf. De persoon was de hele tijd met andere bezig dan met de patiënt en dat vond ik echt niet fijn. Dus heb ik besloten om te zoeken naar een ander. Klik hier voor psychosomatische fysiotherapie.

Fysiotherapie in Nieuwland die mij serieus neemt

Ik moest wel snel een nieuwe fysiotherapie praktijk zoeken in de omgeving van Nieuwland. Want mijn been en rug zou zonder fysiotherapie alleen maar erger worden en dat wilde ik graag voorkomen. Dus ben ik gaan kijken of er een fysiopraktijk in de buurt was waar ik een intakegesprek kon doen. Gelukkig was dit het geval bij Zee in Beweging en kon daar via hun website makkelijk een intakegesprek aanvragen. Binnen een paar dagen kon ik daar al terecht voor een gesprek. Deze had ik met een hele lieve vrouw die veel verstand had van haar vak. Hier wilde ik wel verder gaan lopen.

Fijne behandeling

Mijn eerste sessie zou een week na ons gesprek beginnen en ik was erg benieuwd hoe dit zou gaan aflopen. Tijdens de sessie merkte ik meteen dat ze mij goed in de gaten hield qua houding en hoe ik tijdens de oefeningen mijn bewegingen deed met mijn been. Ze sprak mij er ook op aan dat ik dit net iets anders kon aanpakken door simpele trucjes en dat vond ik zelf fijn om te weten. Nu loop ik daar al een paar maanden en de begeleiding is nog steeds steengoed. Alles is erg fijn en ik weet zeker dat mijn klachten zijn verminderd door de praktijk Zee in Beweging.

Contact

Wilt u meer weten over het bedrijf Zee in Beweging en wat zij qua diensten aan u kunnen bieden? Bekijk dan de website via www.zeeinbeweging.nl voor meer informatie over hun diensten.