Lynxlab

g9 led kiezen en vervangen

G9 led

Gebruik jij nog halogeen lampen met een G9 230V voet? Dan is het zeker aan te raden om deze te vervangen voor een G9 led. Hiermee bespaar je namelijk een hoop geld op de stroom en ben je uiteindelijk dus een stuk goedkoper uit.

Kiezen voor G9 led

Vaak kosten G9 led lampen wel wat meer dan halogeen lampen, maar deze investering verdient zichzelf weer terug. Daarbij is de aanschafsprijs door de jaren heen fors gedaald en kun je ook een stuk goedkoper uit zijn als je op het internet rond gaat kijken voor deze lampen. Op het internet is er namelijk een flinke concurrentiestrijd gaande tussen de verschillende leveranciers, waardoor je soms G9 led verlichting kunt aanschaffen voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Als je kiest voor het aanschaffen van G9 led lampen win je al vanwege de lange levensduur. Deze lampen gaan namelijk wel minimaal 2 a 3 keer zo lang mee. Hierdoor ben je over een aantal jaren een stuk minder kwijt voor G9 led verlichting kwijt, dan aan G9 halogeen lampen. En dus is het zeker aan te raden om in deze lampen te investeren. Maar dit is niet de enige manier waarop je er financieel een stuk beter er van af komt.

G9 led lampen gebruiken ook een stuk minder energie dan halogeen lampen. Dit verschil loopt wel op tot een verschil van 85%. Een G9 led lamp gebruikt namelijk maar 15% van het totaal dat een halogeen lamp nodig heeft om hetzelfde licht te produceren. Dit zul je merken aan de energierekening, aangezien je een stuk goedkoper uit bent.

Het is dus zeker een aanrader om alle G9 halogeen lampen te vervangen voor G9 led lampen, aangezien je op deze manier een hoop geld uit kunt sparen. Als je dit niet doet, ben je een dief van je eigen portemonnee.

https://www.leds-depot.be/led-230v/g9-gu9-led-lampen.html