Lynxlab
Image default
Travel

Glamping met kinderen

Je hoort vaak zeggen dat als de kinderen een leuke vakantie hebben, de ouders het ook naar de zin hebben. Maar is dat écht het hoogst haalbare? Waarom zou je niet een vakantieplannen waar de ouders het ook leuk zouden hebben als ze met zijn tweetjes gingen?

Glamping met kinderen is echt ideaal. We weten allemaal dat kinderen het op de camping altijd enorm leuk hebben. Het zwembad laat ze zelfs de iPad even vergeten. En omdat je op de camping snel vriendjes maakt is er altijd iemand om mee te spelen. Dat kan prima zonder toezicht, want er is ruimte zat.

Voor de ouders is kamperen vaak echter iets minder leuk. Want je wilt op vakantie genieten. Daar past slapen op een bobbelig luchtbed niet echt bij. Je wilt heerlijk slapen, de dag beginnen met verse koffie. Je wilt comfort en luxe, zodat je tot rust kunt komen. Eigenlijk wil je het liefste gewoon een hotel. Dan hoef je ook niet te zeulen en worstelen met kampeerspullen.

Kamperen en hotel tegelijk

Dankzij glamping hoef je niet meer te kiezen. Bij glamping verblijf je in een volledig ingerichte safaritent, lodge, tiny house of andere avontuurlijke accommodatie. Doordat je glamping accommodatie is voorzien van alles wat je nodig hebt is dit echt kamperen als luxe. Zo krijgt iedereen wat ze zoeken in een vakantie. Jullie worden ’s ochtends uitgerust wakker. De kinderen kunnen op avontuur terwijl jullie eindelijk eens een boek kunnen lezen. Of je gaat op pad terwijl de kinderen met het animatieteam in de weer zijn. En natuurlijk is de glamping ook de perfecte uitvalsbasis om met de kinderen de omgeving te verkennen.

Glamping met kinderen in heel Europa

Glamping is de perfecte oplossing voor wie met de kinderen op vakantie wil. En je kunt echt overal terecht. Op glampings.com/ hebben we een mooie overzichtspagina gemaakt van kind- én oudervriendelijke glampings in de Benelux, Frankrijk en verschillende andere Europese landen. Dus willen jullie dit jaar een vakantie waar iedereen blij van wordt? Dan weet je wat je moet doen. Bezoek de site en boek direct!