Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Glazen deuren

Glazen deuren: een meerwaarde voor elke ruimte
Steeds meer huizen en kantoren worden ingericht met glazen deuren en daar zijn een aantal erg goede redenen voor. Zo is een glazen deur zowel praktisch als comfortabel. Dit type deuren laat namelijk behoorlijk wat licht door en zorgt voor een gevoel van ruimte en vrijheid. Ondanks het feit dat de deuren voor transparantie zorgen, vormen ze ook op thermisch en akoestisch gebied de perfecte scheiding. Bovendien kunnen ze geplaatst worden zonder standaard kozijnen waardoor uw interieur er meteen erg verfijnd en tijdloos uitziet. Ook het onderhoud is een erg positief punt, aangezien een glazen deur met een minimum aan inspanning er steeds stralend en nieuw uitziet.

Glazen deuren zorgen voor een tijdloos design
Glazen deuren zijn zo veelzijdig dat ze u sowieso zullen bekoren, ongeacht uw smaak of huidige woningstijl. Zo kunt u ze combineren met metaal, hout, natuursteen en tal van andere materialen. Ook de handgrepen zijn uiteraard te personaliseren. Kortom, of u nu van modern of klassiek houdt, een glazen deur is altijd een schot in de roos voor uw woning of kantoor.

Veiligheid voorop
De vraag of een glazen binnendeur wel veilig is wordt vaak gesteld, maar gelukkig luidt het antwoord volmondig ‘ja’. Deze deuren worden namelijk gemaakt van gehard glas, wat vijf keer sterker is dan gewoon glas. Als gehard glas breekt, dan ontstaan er geen gevaarlijke scherven.

Scherpe prijzen voor glazen deuren
Glaskoning levert glazen deuren op maat voor uiterst scherpe prijzen. Ideaal voor u als glaszetter of particulier. De deuren worden rechtstreeks vanaf de fabriek naar uw adres in Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) gebracht. Wil u ze liever zelf afhalen op een locatie in uw buurt? Dat kan natuurlijk ook. Bij Glaskoning geniet u van professionaliteit en kwaliteit, allemaal tegen de beste prijzen.