Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Heb je daadwerkelijk te maken met overlast?

Muizen kan je op vele verschillende manieren bestrijden, toch is het in iedere situatie een ander middel wat beter z’n werk doet dan het andere middel. Het is in eerste instantie goed om onderzoek te doen en erachter te komen of je daadwerkelijk last hebt van muizen of dat dit schijn is.

Wel of geen overlast

Wanneer je te maken hebt met muizen dan betekend dit nog niet meteen dat je ook daadwerkelijk overlast van muizen ondervindt. Wanneer je bijvoorbeeld te maken hebt met een enkele muis zal deze weinig tot geen overlast veroorzaken. Als je met meerdere aantallen te maken hebt dan is de kans groot dat je hier wel overlast van ondervindt. Maar hoe kun je er nu achter komen met wat voor soort en met welke hoeveelheid ongedierte je te maken hebt. In feite is hier een simpele oplossing voor, op onderzoek uit gaan. Wanneer je wilt weten hoe groot je probleem daadwerkelijk is en wat je er nu echt aan kan doen moet je op onderzoek uit. In feite is er geen andere mogelijkheid om erachter te komen wat voor probleem er is. Als je vermoedens kloppen en je daadwerkelijk te maken hebt met een muizenplaag dan wil je hier natuurlijk van af komen. Hiervoor zijn natuurlijk een aantal verschillende mogelijkheden en het is dan ook goed om deze mogelijkheden onder de loep te nemen. Ieder middel werkt namelijk anders in een bepaalde situatie en de werking kan dus ook variëren.

Beschikbare middelen die je kunt proberen

Iedereen weet dat er verschillende middelen zijn die je kunt gebruiken om muizen te bestrijden. Natuurlijk is iedereen bekend met de muizenval, maar naast de val heb je bijvoorbeeld ook nog muizengif en lijmplanken. Deze producten hebben een geheel andere werking dan de muizenval en zijn in sommige gevallen dan ook veel effectiever. Wanneer je bijvoorbeeld overlast ondervindt van muizen dan is de kans groot dat ze verspreid zitten en zich niet allemaal op een plek bevinden. Het is dan ook lastig dit probleem aan te pakken door muizenvallen op een plek te zetten.  Maak je beruik van muizengif, dan kan je hiermee veel meer bereiken.

https://www.ongediertewinkel.nl/