Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Heeft KPN op dit moment een storing?

Kun je momenteel geen televisie meer kijken of heb je problemen met het internet? Dan kan het zo zijn dat KPN op het moment een storing heeft. Wil je er achter komen of dit inderdaad het geval is? Neem dan eens een kijkje in de KPN klantenservice gids. Hier vind je namelijk een handig overzicht van de meest recente storingen. Ook vind je hier het aantal meldingen van andere KPN klanten. Zie je dat in het afgelopen uur tal van andere klanten een melding hebben gemaakt van een storing? Dan is de kans groot dat het ook inderdaad gaat om een storing. Ben je een van de weinigen die aangeeft dat er iets aan de hand is? Dan kun je contact opnemen met de KPN klantenservice om na te gaan of ze inderdaad kampen met een storing. Hoe je het beste contact kan opnemen? Dat gaan we je vertellen.

 

De gids van KPN

In de klantenservice gids van de KPN vind je alle nodige informatie om contact op te kunnen nemen. Denk hierbij aan de openingstijden, de social media kanalen, het telefoonnummer en e-mailadres en meer. Afhankelijk van hoe je een medewerker van KPN wil benaderen, kun je kiezen voor een methode die bij jou past. Wil je graag zo snel mogelijk een antwoord? Dan kun je het best telefonisch contact opnemen. Vind je het fijner om vanachter je computer een medewerker te benaderen? Dan kun je een e-mail sturen of een bericht sturen via social media. 

 

Geef de KPN klantenservice een review

Benieuwd hoe de medewerkers van KPN over het algemeen reageren op vragen, klanten en/of opmerkingen? Lees dan de reviews in de klantenservice gids. Vertel hier over jouw ervaringen met de klantenservice en help andere klanten hiermee.