Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Het beste ICT bedrijf van Ede

Al langere tijd waren wij op zoek naar een goed ICT bedrijf in Ede. Na verloop van tijd merkten wij namelijk dat dit erg veel tijd in beslag nam en dat het beter was om onze ICT uit te besteden aan anderen. Zo hadden wij meer tijd om ons te focussen op andere dingen van ons bedrijf en hoefden wij ons geen zorgen meer te maken over de ICT. Wij hebben namelijk twee eigenaren bij ons bedrijf en allebei hebben wij niet erg veel verstand van ICT. In eerste instantie dachten wij dat dit niet zoveel zou uitmaken en dat wij er samen toch wel uit zouden komen. In praktijk bleek dit helaas niet zo te zijn en werd ons geadviseerd om op zoek te gaan naar een ICT bedrijf in Ede.

Verschillende ICT bedrijven in Ede

Al vrij snel kwamen wij verschillende ICT bedrijven in Ede tegen. Deze bedrijven zagen er meestal erg professioneel uit en doordat wij niet goed wisten waar wij op moesten letten, werd het een erg lastige keuze. Wij besloten vrienden van ons te vragen die hier wat meer verstand van hadden. Zij hadden al eens een goede ervaring gehad met een ICT bedrijf uit Ede en hadden ons dan ook Xantion aangeraden. Xantion was een bedrijf dat deed wat zij beloofden en waar je dan ook echt op kon vertrouwen. Het bedrijf is erg deskundig en legt stap voor stap uit wat zij gaan doen in hun proces. Dit werkte erg goed voor ons en hierdoor kregen wij heel snel veel vertrouwen in Xantion. Wij zijn uiteindelijk om de tafel gegaan om al onze wensen en behoeften te bespreken en hierna zijn wij met Xantion in zee gegaan; een keuze waar wij geen moment spijt van hebben gehad.

Wij hopen op een lange samenwerking

Wij zijn erg te spreken over Xantion en raden dit bedrijf dan ook zeker aan aan anderen. Wij vinden dat wij erg goed zijn geholpen met onze ICT en vinden dit dan ook het beste ICT bedrijf uit Ede. Wij hopen in de toekomst nog lang samen te mogen werken met Xantion en dat zij nog vele klanten blij mogen maken.