Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Het VvE beheer in Rotterdam door VT2000

 

Ervaring – VT2000 is een VvE beheerder die het VvE beheer verzorgt voor verenigingen door heel Nederland, dus uiteraard ook in de havenstad Rotterdam. In 1997 is VT2000 opgericht en heeft zodoende een ruime ervaring opgebouwd met het beheren van Verenigingen van Eigenaren. In deze 20 jaar is VT2000 uitgegroeid tot een betrouwbare en professionele VvE beheerder. Op elk moment van de dag is deze VvE beheerder bereikbaar en met het SKW certificaat wordt een hoge beheerkwaliteit geleverd.

Ligt uw complex niet in de regio Rotterdam, maar in de regio Amsterdam? Schakel dan De Amsterdamse VvE Beheerder in; een dochteronderneming van VT2000. Deze organisatie is onder andere werkzaam voor Verenigingen van Eigenaars in Beverwijk. 

Concurrerende tarieven

Er worden concurrerende tarieven gehanteerd en door inkoopvoordelen wordt er veel geld bespaard voor de Vereniging van Eigenaren. Onderhoudsmeldingen worden daarnaast snel opgepakt.

Twinq

Er wordt gebruik gemaakt van het softwareprogramma Twinq.Hiermee krijgen eigenaren volledig inzicht in de administratie van de Vereniging van Eigenaren. De huidige klanten reageren positief op het programma. Het is gebruiksvriendelijk en vernieuwend.

AFM

VT2000 staat ingeschreven bij het AFM (Autoriteit Financiële Markten). Dit is de toezichthouder op de financiële markt.Hierdoor kunnen verzekeringen voor uw Vereniging van Eigenaren worden afgesloten en goede adviezen worden gegeven.

Overgang van oude beheerder

De overgang van de oude VvE beheerder naar VT2000 wordt volledig verzorgd en daarnaast kan er ook een Vereniging van Eigenaren worden opgericht.

Contact

Om VvE’s te ontzorgen in Rotterdam en omgeving helpen wij u graag verder met het stappenplan en onze GRATIS overstapservice. Onze vakkundige collega’s helpen u graag verder om uw vragen te beantwoorden. U kunt contact zoeken via telefoonnummer 0174-286262 of mailen naar info@vt2000.nl. VT2000 VvE beheer Rotterdam is de juiste keuze.