Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Hoe breng je jouw animatie video onder de aandacht?

Hoe breng je jouw animatie video onder de aandacht?

Donker Media, de animatie studio uit Eindhoven is gespecialiseerd in het maken van effectieve animaties. Of het nu gaat om promotie, reclame, branding of explanimations, Donker Media heeft de voor jou juiste format. Je kunt kiezen uit 2D/3D of whiteboard animations en uitlegvideo’s.

Donker Media levert maatwerk: elke video is uniek en op maat gemaakt voor jouw bedrijf, jouw wensen en jouw doelen. En het eindproduct mag er zijn: een animatie video om trots op te zijn. Nu begint het echte werk: zorgen dat mensen je video ook zien. In dit artikel geven we een paar manieren om te zorgen voor een maximaal bereik.

Publish je animatie video overal

Kijkers trekken begint met zichtbaar zijn. Zorg dus dat je video goed te vinden is. Geef hem een mooie plek op je website, zodat hij meteen in het oog springt. Deel vervolgens een link naar je animatie video op Twitter, Facebook, LinkedIn en andere social media kanalen. Zo breng je jouw animatie onder de aandacht én trek je verkeer naar je website.

Denk aan SEO

Ook voor de vindbaarheid van animatie video’s is SEO (Search Engine Optimalisation) belangrijk. Zorg voor een begeleidende tekst met de juiste keywords. Geef de pagina waar je video staat een aantrekkelijke titel waarin je keyword is opgenomen. Sommige bedrijven zetten een transcript van de vertelde tekst onder de video. Ook dit helpt om gevonden te worden.

Zorg voor een lach

Is het je wel eens opgevallen dat het vaak de grappige reclames zijn die met de prestigieuze awards gaan lopen? Humor werkt. Zorg dus voor een komische noot om de kans op “viral gaan” te vergroten.

Wees offline zichtbaar

Vergeet ook niet om je video offline te promoten. Bijvoorbeeld via een link in een folder, of een URL onder een reclame poster. Je zult verbaasd staan van het aantal mensen dat via offline media op je website terecht kan komen.

Gebruik bovenstaande technieken om je animatie video te promoten. En blijf dit ook gedurende langere tijd doen. Zo zorg je dat zoveel mogelijk mensen je video te zien krijgen.

https://donkermedia.nl/

Related Posts

Op een respectvolle manier aan de slag met de re-integratie tweede spoor

Trends in kantoorruimte voor ZZP’ers

New Phone Repair: het adres waar uw iPhone scherm herstelling professioneel uitgevoerd wordt.