Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Hulp bij woningontruiming in Nederland?

Hulp nodig bij woningontruiming?

Is er onverwachts een dierbare overleden? Dan heeft u natuurlijk wel andere dingen aan uw hoofd dan het huis ontruimen van de dierbare. Echter moet dit klusje wel worden uitgevoerd, want als het huurcontract is opgezegd dan moet het huis vaak op korte termijn nog leeg en schoon worden opgeleverd. Gelukkig kennen wij een partij die u hierbij kan helpen.

Woningontruiming uitbesteden?

We begrijpen dat u graag een woningontruiming wilt uitbesteden aan een professionele partij die zorgzaam met spullen omgaat en die op korte termijn nog bij u aan de slag kunt gaan. Als dit het geval is dan bent u bij CJS Woningontruiming helemaal aan het juiste adres. Deze partij kan u niet alleen ontzorgen bij het leeghalen van een woning, maar kan u ook het huis schoonmaken een vloer verwijderen en bepaalde stukken schilderen, zodat het huis helemaal netjes wordt opgeleverd.

Wat moet u doen?

Als u een woningontruiming laat uitvoeren dan hoeft u niets te doen. Wel kan het zijn dat u graag eerst dierbare en kostbare spullen op wilt halen. Hierna gaat het professionele team van CJS Woningontruiming bij u langs. Op de dag van de ontruiming zelf hoeft u zelf niet aanwezig te zijn. Dit mag natuurlijk wel, maar in de praktijk blijkt dat veel mensen het toch te emotioneel vinden om te zien dat het hele huis wordt leeggehaald. Daarom kiezen veel mensen ervoor om niet aanwezig te zijn op de dag van de ontruiming. De spullen die worden ontruimd krijgen waar nodig een tweede leven en goederen die niet meer bruikbaar zijn worden milieubewust verwerkt. Indien er nog kostbaarheden worden gevonden dan worden deze vanzelfsprekend bewaard en gegeven aan de nebestaanden.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij woningontruiming en denkt u dat CJS Woningontruiming de juiste partij is die u hierbij kan helpen? Neem dan gerust contact op met deze partij en er wordt een afspraak met u gemaakt om de mogelijkheden te bespreken.

https://www.cjs-woningontruiming.nl/