Lynxlab

ICT-bedrijf ook werkzaam in en rondom Amersfoort

Bent u op zoek naar een extern ICT Bedrijf in en rondom Amersfoort? Dan kunt u rekenen op Xantion met een kantoor in Ede. Voor deskundige ondersteuning en doelgerichte oplossingen tegen eerlijke prijzen moet u zeker uw licht eens laten schijnen op dit bedrijf. Voor slechts € 1,95 per werkplek per dag zorgen deze professionals voor een goed functionerende communicatie en netwerk binnen uw bedrijf. Altijd! Want uitroepen als: Toch niet nu! Ik moet nog een heel rapport printen en de printer reageert niet! Al mijn werk van vanochtend zomaar verdwenen! Problemen met het netwerk, pc’s, servers, beveiliging, backups, ze komen altijd op een slecht moment. Laat het niet zo ver komen!

ICT-bedrijf omgeving Amersfoort houdt de boel voortdurend in de gaten

Door een permanente controle van uw kritische en belangrijke systemen door een ICT-bedrijf in Amersfoort, zoals Xantion, kunnen veel fouten en problemen al in een vroeg stadium door hen worden opgespoord zodat passende tegenmaatregelen genomen kunnen worden. Een volledige, gedetailleerde en begrijpelijke communicatie tussen de servicemedewerkers van Xantion en uw medewerkers is van elementair belang. Echter u zult vast al te vaak te maken hebben gehad met een bedrijf dat onvoldoende service gaf in geval van een crisis en onvoldoende ondersteuning bood daar waar noodzakelijk. Vertrouw daarom op de oplossingen van een professioneel bedrijf als Xantion.

Handelen in plaats van reageren

Een wereld van verschil. Permanente monitoring stelt hen in staat om fouten en problemen te identificeren voordat ze leiden tot uitvaltijd van het systeem en dus tot werkonderbrekingen. Met een gerust hart kunnen uw medewerkers zich concentreren op hun kerncompetentie, zonder zich zorgen te hoeven maken over de ICT binnen uw bedrijf. Schoenmaker blijf bij u leest is een oud gezegde, maar zeker belangrijk in het geval van IT. Laat uw IT-taken over aan een professional. Volledig of gedeeltelijk, ter plaatse of op afstand, indien gewenst. Dit zorgt voor maximale efficiëntie en veiligheid – en verlaagt uw kosten.

Vijf goede redenen om te kiezen voor Xantion

  1. U bespaart kapitaal en tijd.

  2. U concentreert zich op uw kerncompetenties.

  3. U blijft altijd op de hoogte.

  4. Verbeter uw serviceniveau door effectief IT-beheer.

  5. Professionele ondersteuning.