Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Ik weet niet wat ik had moeten doen zonder Opslagman

Mijn start van het nieuwe studiejaar in Utrecht begon bij Opslagman. Ik was midden in een verhuizing naar mijn nieuwe kamer, want ik wilde graag op mezelf gaan wonen. Maar ik werk en studeer in de muziekwereld en heb grote instrumenten die ik niet even ergens kwijt kon. Dus de paniek brak een uit, want ik moest voor een paar dagen een opslagruimte gefixt hebben! Hoe kon ik zo snel iets regelen?!

Online een opslagruimte gehuurd bij Opslagman

Ik ging als een speer het internet op om te kijken of ik ergens een opslagruimte kon vinden, zoals bij Opslagman. Na een tijdje zoeken, herinnerde ik me dat mijn ouders ergens in de omgeving van Utrecht een opslagruimte huren. Ik belde ze op en vroeg naar het bedrijf. Het bedrijf waar ze het huurde heette Opslagman. Na het telefoontje, ging ik het internet weer op en ging naar de website van Opslagman. De website zag er al meteen goed uit en ze hadden een vestiging in Utrecht zitten. Dit kwam super mooi uit! Bovendien waren de prijzen die ze vroegen voor de opslagruimtes helemaal niet duur! Dus ik kon een normale opslagruimte huren. Na goed gekeken te hebben naar de verschillende maten van de ruimtes, wist ik alles zeker en heb ik mijn opslagruimte online besteld. Erg gemakkelijk en snel geregeld!

Extra service

Toen ik net de opslagruimte had geregeld, was ik een ding helemaal vergeten. Hoe krijg ik al mijn instrumenten en andere spullen naar de opslagruimte toe! Mijn auto stond bij de garage en ik had alleen maar een oude fiets als vervoer. Toen ik nog eens op de website keek, zag ik dat ze ophaalservice hadden. Ik heb meteen contact opgenomen met Opslagman en vertelde mijn situatie. Er was helemaal geen probleem en ze konden de spullen morgen al meteen ophalen! Als dit geen goede service is weet ik het ook niet meer. Ik ben er super blij mee!


Wilt u ook meer weten over de opslagruimtes en de service van Opslagman? Bekijk dan de gehele website op www.opslagman.nl.