Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Kies voor kwaliteit bij Hijswinkel

Bij Hijswinkel kunt u terecht voor verschillende soorten hijsmiddelen, zoals takels, hijsbanden, spanbanden, palletwagens, evenaars, staalkabels, valbeveiliging, heftafels en platenklemmen. Bij ons kiest u altijd voor kwaliteit, wij werken namelijk alleen met A-merken. Deze producten van hoge kwaliteit verkopen wij ook nog eens voor een lagere prijs dan onze concurrenten. Daarnaast ziet u de kwaliteit ook terug in onze geweldige service. 

De service van Hijswinkel

Bij Hijswinkel vinden wij een goede service belangrijk. Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, leveren wij uw bestelling meestal al binnen 24 uur. Wij kunnen u ook goed voorzien van advies. Onze medewerkers weten namelijk alles over onze producten en kunnen u helpen bij al uw vragen over het gebruik van onze producten. Wij zorgen er altijd voor dat onze producten veilig zijn. Dit doen wij door zelf regelmatig de kwaliteit van onze producten te testen. Veiligheid gaat voor alles. 

Laat uw hijsmiddelen testen

Zelf testen wij regelmatig de kwaliteit van onze producten om de veiligheid te kunnen waarborgen. Wanneer u uw eigen hijsmiddelen heeft, is het ook verstandig om deze regelmatig te testen. Bij Hijswinkel kunt u terecht voor de keuring van uw hijsmiddelen. Wij raden u aan om dit minimaal 1 keer per jaar te doen. Wij doen graag de inspectie en keuring van uw producten. Dit doen wij conform EKH. Dat betekent ook dat u na de keuring een uitgebreide EKH rapportage van ons krijgt. 

Hulp van een specialist

Op onze website kunt u hulp krijgen van een specialist. Wij adviseren u graag over de beste producten voor uw klus. Het is gemakkelijk om contact met ons op te nemen en te vragen om advies. Dit doen u gemakkelijk via de mail, telefoon, maar ook via Whatsapp. Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. U kunt ook eens op onze website kijken voor onze artikelen over het veilig werken met hijsmiddelen en valbeveiliging. Wilt u meer informatie over onze producten of advies inwinnen over onze service en kwaliteit. Kijk dan op onze website of meldt u aan voor onze artikelen over veilig werken.

Related Posts

Stukadoor in Zeist

Offerte schilderwerk opvragen en vergelijken

Led inbouwspots voor ieder soort gebouw