Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Laadkompas

Vergelijkingssite voor laadpalen en oplaadstations 

Laadkompas is een onafhankelijke vergelijkingssite voor laadpalen en oplaadstations. Het bedrijf kan u het beste advies geven. De werkzaamheden van Laadkompas, hoe het bedrijf verdient en op welke manier het bedrijf laadpalen en oplaadstations met elkaar vergelijkt vindt u hieronder. 

 

Werkzaamheden van Laadkompas 

Laadkompas vergelijkt laadpalen en oplaadstations voor u. Doordat Laadkompas geheel onafhankelijk is kan het u het beste advies geven. Naast vergelijken doet Laadkompas nog meer. Het houdt de markt van laadpalen goed in de gaten en biedt u een actueel overzicht van openbare oplaadstations in Nederland. 

 

Wat levert het Laadkompas op? 

Laadkompas krijgt alleen een kleine vergoeding wanneer u een laadpaal koopt. Met deze vergoeding kan de website in stand worden gehouden en worden de experts betaalt die u een zo goed mogelijk advies geven. Voor het vergelijken van oplaadstations krijgt Laadkompas niks. Laadkompas heeft dus niet als doel om zoveel mogelijk winst te maken maar om de markt transparant en overzichtelijk te maken voor consumenten en bedrijven. 

 

Vergelijken van Laadpalen en oplaadstations 

Doordat Laadkompas geheel onafhankelijk is krijgt u het best mogelijke advies. Allereerst kunt u aangeven wat uw wensen zijn. Hierna zullen de experts van Laadkompas kijken welke laadpalen het beste bij u past. De experts geven u een top 3. U kunt zelf bepalen welke van de 3 u neemt. Als u een keuze heeft gemaakt kunt u de laadpaal direct bestellen op de website van Laadkompas. 

Het vergelijken van laadpalen en oplaadstations wordt goed en onafhankelijk gedaan door Laadkompas . Het bedrijf krijgt alleen een  kleine vergoeding voor de werkzaamheden. Neem contact op met Laadkompas om erachter te komen wat het bedrijf voor u kunt doen.

https://laadkompas.nl/