Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Laat eens een lichtplan maken!

Een goed lichtplan is de basis voor de inrichting van uw woning of bedrijf. Verlichting bepaalt de sfeer in een ruimte en kan uw interieur maken of breken. Door eerst een lichtplan te maken legt u op voorhand vast welke verlichting u waar wilt plaatsen. Het kiezen van de verlichting, lampen en armaturen wordt hierdoor een stuk makkelijker. Door een lichtplan te laten maken door Lichtkunde bent u verzekerd van een doordacht lichtplan waardoor de verlichting een toegevoegde waarde is voor uw interieur.

Waarom een lichtplan?

Bij het inrichten van een huis of bedrijf denken mensen pas later aan de verlichting. En dat terwijl verlichting bepalend is voor de sfeer en uitstraling! Bij verbouwing of nieuwbouw is het dan ook belangrijk om in een vroeg stadium na te denken over de verlichting. Dit doet u het best door het maken van een lichtplan.

Met een lichtplan bepaalt u de verlichting van uw huis of bedrijf waardoor u een goed beeld krijgt van de uitwerking van de verlichting op het interieur. Door een lichtplan te maken voordat u aan het (ver)bouwen gaat krijgt u ook zicht op de aansluitpunten. Zodat deze aansluitpunten op de plaatsen zitten waar ze nodig zijn

Een lichtplan laten maken door Lichtkunde

Een lichtplan laten maken voor de keuken door Lichtkunde is de juiste keuze. De passie van Lichtkunde is om de juiste verlichting voor een ruimte te bedenken door een doordacht en sfeervol lichtplan te maken en een duurzaam lichtadvies te geven. Bijvoorbeeld met de nieuwste ledverlichting en slimme domotica toepassingen.

Bij Lichtkunde wordt planmatig gewerkt, voor maximaal resultaat en tevredenheid. Daarom komen ze eerst bij u langs. Zodat ze een gevoel krijgen bij de ruimte(s) en weten wat uw wensen en behoeften zijn. Deze informatie wordt vertaald naar een helder lichtplan. U kunt ervan op aan dat hun lichtplan technisch klopt en volledig uitvoerbaar is. En dat het zorgt voor de gewenste sfeer.

Voor het ontwikkelen van een lichtplan wordt zo nodig samengewerkt met projectinrichters, architecten en interieurontwerpers met als doel: een goed doordacht advies.

In hun zoektocht naar het juiste licht wordt door Lichtkunde altijd rekening gehouden met het energieverbruik. Dit kan o.a. door het toepassen van besparende technieken, zoals ledverlichting en slimme schakelingen.