Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Lamelparket van Bax Houthandel

Bent u van plan om een goedkoop Lamelparket te kopen voor uw nieuwe huis? Dan raden wij aan om deze aan te schraven bij Bax Houthandel. Daar krijgt u de beste kwaliteit Lamelparketten voor een leuk prijsje. Lamelparketten zijn de laatste jaren erg gestegen in populairteit.

Voordelen van Lamelparket

  • Er zijn vele voordelen van het kiezen van een lamelparket bij Bax Houthandel. De voordelen die u krijgt bij de aankoop van een lamelparket zijn bijvoorbeeld:
    Lamelparket is goedkoper dan normale houten vloeren. De reden waarom een lamelparket goedkoper is, is omdat deze uit 3 lagen is opgebouwd. De onderste lagen zijn van goedkoop hout gemaakt en alleen de bovenste is van duur eikenhout.

  • Een lamelparket is duurzaam en milieuvriendelijk. Omdat het lamelparket opgebouwd is in lagen van goedkoop hout en de toplaag in duur hout, wordt er minder hardhout verbruikt in het proces.

  • Lamelparket is zeer geschikt voor vloerverwarming. De opbouw van de lagen in het lamelparket is geschikt voor vloerverwarming. Deze vloersoort kan beter tegen temperatuurverschillen dan een massief houten vloer. Bij een massief houten vloer duurt het langer voordat de vloerverwarming te voelen is.

  • Het aanleggen van de vloersoort is makkelijker en goedkoper. Lamelparket is geschikt om zwevend aan te leggen. Dit houdt in dat er geen lijm gebruikt wordt, maar softboard of foam. Dat is goedkoper dan het lijmen van de vloer.
    En zo zijn er nog veel meer voordelen van een Lamelparket. Op de website van Bax Houthandel vindt u meer informatie erover.

Waarom kiezen voor Bax Houthandel?

Bij Bax houthandel bent u op het juiste adres als het gaat om houten vloeren. Zij zijn de specialist in de omgeving! Bax houthandel is een groot familie bedrijf dat zich al jaren bezig houdt met het verkopen van houten vloeren. Hun eerste gedachte is altijd het verkopen van kwaliteitsproducten maar voor een goede lage prijs!
Contact
Wilt u meer weten over lamelparketten? of wilt u een bezoekje brengen aan één van hun vestigingen? Kijk dan op de website www.baxhouthandel.com en neem contact met ze op. Ze geven u graag advies op het gebied van vloeren.