Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Lineaire verlichting met kristalheldere verlichting

Er zijn tegenwoordig lampen in allerlei verschillende soorten en maten. Van kleine spotjes tot grote hanglampen en van allerlei verschillende soorten zaklampen tot floodlights. Voor iedere locatie is er wel een geschikte lamp te verkrijgen. Welke lamp voor jou het meeste geschikt is, hangt af van een aantal verschillende factoren. Hoe veel ruimte moet de lamp verlichten? Is het de bedoeling dat het een zo groot mogelijk oppervlakte is of wil je juist heel gericht een bepaalde hoek of een bepaald object verlichten? In beide gevallen zal je een heel andere lamp moeten gebruiken om tot het gewenste effect te komen. 

Welke lineaire lampen zijn er allemaal verkrijgbaar?

Op het gebied van lineaire verlichting zijn er allemaal verschillende soorten lampen te verkrijgen. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de klassieke lineaire verlichting. Dit is een veel verkochte lamp die voornamelijk in Europa en Rusland populair is. Dit 6001 montuur lamp is standaard voorzien van TL verlichting, maar wanneer je voorkeur uitgaat naar LED is het ook mogelijk om de lamp hiernaar om te bouwen.

Een andere variant led lineair light is een lineaire, vierkante bak die je aan het plafond kunt bevestigen zonder al te veel gedoe. De inbouwdiepte van deze lamp is beperkt, waardoor deze maar 8 cm van het plafond naar beneden zal komen. Een zeer geschikte lamp om te gebruiken op locaties met een verhoogd risico op explosies en locaties met afwijkende temperaturen. Deze lamp is te gebruiken met temperaturen van -20 graden Celsius tot +50 graden Celsius.

Weer een andere lineaire lamp is het 6401 armatuur. Deze wordt voornamelijk gebruikt als algemene verlichting op plafond, wand of paal montage.

Vergelijk lampen met elkaar

Ben je er nog niet helemaal over uit welke lamp voor jou het meest geschikt is? Zorg er dan voor dat je zo veel mogelijk lampen met elkaar vergelijkt zodat je een goede afweging kunt maken.

http://zone-atex.nl/lineaire-verlichting/