Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Maak uw schaakspel compleet met de schaakstukken van Schaakkoning

Bent u uw schaakstukken kwijt geraakt? U wilde net met uw collega’s even ontspannen in uw pauze en dan komt u erachter dat de stukken van het spel plotseling verdwenen zijn. Dat is zeker vervelend maar hoeft echter geen ramp te zijn. Bij Schaakkoning kunt u uw spel binnen no-time weer compleet maken zodat u weer gerust in uw pauzes met collega’s kunt gaan schaken.

Wat zijn de schaakstukken?

Als u nog niet zo bekend bent met het spel, is er een mogelijkheid dat u niet precies weet welke schaakstukken er zijn binnen het schaakspel. Elke speler heeft acht pionnen, twee paarden, twee torens, twee lopers, één dame en één koning. De torens worden in het begin in de vier hoeken van het bord geplaatst. Naast de torens plaatst men  de paarden en daarna de lopers. Dan houdt u nog twee velden over op het bord: één voor de dame en één voor de koning. De dame wordt altijd op haar eigen kleur geplaatst – de witte dame komt dus op het witte veld, op het overgebleven vak komt de koning. De pionnen worden altijd op de rij voor de andere stukken geplaatst.

Schaakkoning

Bij Schaakkoning begrijpen ze dat u gek bent op de schaaksport. Of u nou een beginner bent of al wat verder in het proces, bij de Schaakkoning is er een geschikt spel voor iedereen. De webshop heeft een hart voor schaken en heeft u dan ook diverse leuke spellen te bieden. Bent u op zoek naar het originele schaakspel? Check! Of wilt u graag iets nieuws proberen? Dan kunt u ook eigenaar worden van één van de drie zeer speciale schaakspellen, denk hierbij bijvoorbeeld aan KUBB Vikingen of Laser Chess. Ook kunt u diverse dozen vinden waar meerdere spellen in te vinden zijn, bijvoorbeeld het schaakspel waar u zes spellen in één doos kunt vinden. Een ideaal spel om mee te nemen naar de camping of leuk als relatiegeschenk voor uw favoriete collega. Waar u ook naar op zoek bent, u vindt het bij de webshop van de Schaakkoning. Schaakstukken van de Schaakkoning bekijken.