Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Mantelzorgwoning bouwen door Loghuis

Mantelzorgwoning bouwen?

Een mantelzorgwoning is een zelfstandige woning op uw eigen terrein.  Deze woning is bedoelt voor degene die u verzorgt, of voor u als verzorger. Overweegt u om een mantelzorgwoning te bouwen? Een mantelzorgwoning bouwen kan een praktische oplossing zijn wanneer u de (fulltime) zorg heeft over bijvoorbeeld een familielid. Het is mogelijk om een kant-en-klare mantelzorgwoning op  uw terrein te bouwen. Wat ook mogelijk is, is een aanbouw aan uw eigen huis realiseren voor de mantelzorger. Vaak kan een mantelzorgwoning zonder langdurige vergunningsprocedures worden geplaatst. Wel gelden er een aantal regels. Neem hiervoor contact met ons, of uw gemeente, op. Het gaat bijvoorbeeld om te omvang en de plaats van de mantelzorgwoning. Daarbij mag de mantelzorgwoning maximaal door één huishouden, van maximaal twee personen, worden bewoond.

Houten mantelzorgwoning bouwen

Een houten mantelzorgwoning is niet alleen mooi, maar ook duurzaam. Het hout is afkomstig van Letland en volledig duurzaam hout. De woning kan volledig naar wens worden ingericht en opgebouwd. De indeling kan op termijn ook gemakkelijk worden aangepast. Op deze manier kan de houten mantelzorgwoning in de toekomst een nieuwe functie krijgen, zoals kantoor, atelier of gastenverblijf. Een houten huis als mantelzorgwoning is recyclebaar en tevens een ecologisch alternatief.

Een houten mantelzorgwoning bouwen is voor de mantelzorger erg praktisch. Het is een fijne plek om te verblijven, warm en comfortabel. Omdat er gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen heerst er een aangenaam binnenklimaat in de mantelzorgwoning. 

Loghuis voor houten (mantelzorg)woningen

Loghuis is dé partner voor het bouwen van een mantelzorgwoning op maat. Wij maken gebruik van duurzaam hout, zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en de laatste trends rondom het bouwen van houten mantelzorgwoningen. Wij maken het u makkelijk en geven u daarbij graag advies over de inrichting en indeling van de mantelzorgwoning. De bouwpakketten worden ontworpen naar aanleiding van uw wensen. Ook behoort een sleutelklare (turn-key) oplevering tot de mogelijkheden bij Loghuis. Heeft u vragen over het bouwen van een mantelzorgwoning of de regels en eisen ervan? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag.

https://www.loghuis.nl/news/mantelzorgwoning-bouwen