Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Online dames horloges

De prijsbewuste shopper weet al lange tijd dat online horloges kopen stukken goedkoper is dan in de winkel. Daar houdt het voordeel niet op, online dames horloges lopen vaak voor op de mode in de winkel. Dat komt omdat de voorraad vaak wisselt, webshops spelen snel in op de laatste mode. Welke online horloges zijn momenteel populair en hoe plan je de aankoop van online dames horloges? Wij geven je een aantal praktische tips:

 

Tip 1: Online horloges koop je in een Nederlandse webshop

Bestellen in China kan heel aantrekkelijk zijn. De kosten van online horloges liggen in China erg laag. Je moet er wel rekening mee houden dat er ook nadelen zijn, afhankelijk van de aanbieder. Denk aan:

 

 • Geen iDeal: Je kunt niet met het meest populaire systeem in Nederland betalen.
 • Lange levertijden: Meer dan een maand wachten op online dames horloges uit China is niet uitzonderlijk.
 • Zichttermijn: Je kunt vaak niet gebruik maken van het 14 dagen herroepingsrecht.
 • Douane heffingen: Er wordt steeds strenger gecontroleerd aan de grens waardoor je voor onverwachte heffing kan komen te staan.

 

Als je online horloges wilt kopen kun je dat beter doen in een Nederlandse webshop. Die herken je naast de taal ook aan een correspondentie adres in Nederland, en een Nederlandstalige service en ondersteuning. Wellicht importeren ze zelf uit China, door de horloges vanuit Nederland te verkopen kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening.

 

Tip 2: Welke online dames horloges zijn bijzonder?

Bekijk een dameshorloge niet alleen als een klokje om de tijd op af te lezen, het is een mode accessoire dat niet alleen praktisch hoeft te zijn, maar ook mooi is om naar te kijken, ook als je weet hoe laat het is. Een groot voordeel van online dames horloges kopen is de lage prijs. Voor enkele tientjes koop je een horloge dat er veel duurder uitziet. Dat zijn verschillende redenen voor aan te wijzen:

 

 • Online horloges worden niet verkocht in dure winkels met veel winkelpersoneel.
 • De online dames horloges worden in kleine voorraden opgeslagen waarmee je niet extra betaalt voor minder populaire producten die in het magazijn blijven liggen.
 • De verkoper van online horloges koopt direct van de fabrikant zonder veel tussenstations.

 

Dus de prijs is dik in orde. Welke online dames horloges springen er op dit moment uit?

 

Tip 3: Populaire online dameshorloges

 

 • Ibiza stijl horloges: Mooi gekleurde horloges van geweven draad voor een zomerse strand look. Veel stijl voor weinig geld.
 • Armband horloge: Kun je niet kiezen tussen een armband en een horloge? Neem dan gewoon een armband horloge! Zo sla je twee vliegen in één klap.
 • Ketting horloge: Go classic met een klokje aan een ketting. Die zien er heel retro uit en passen tegelijkertijd bij de moderne vrouw. Trek nonchalant jouw horloge tevoorschijn, dat staat helemaal top!
 • Spiegel horloge: Daarmee worden LED horloges bedoelt, die zien er high tech uit voor een ultra moderne look die toch elegant is.

 

Online horloges shoppen is ontzettend leuk om alleen te doen, samen met je vriendinnen op de bank met een tablet in de hand. Wacht niet langer en ga winkelen!

http://pa6.nl/mode/horloge/