Lynxlab

Ons nieuwe vakantiehuizen helemaal ingericht door Compleet in Stijl!

Wij lieten meerdere vakantiehuizen van ons helemaal inrichten door een bedrijf genaamd Compleet in Stijl. Sindskort hebben wij nieuwe vakantiehuizen laten bouwen in ons eigen vakantiepark. Alleen de inrichting moest nog gebeuren en we konden er samen niet uitkomen wat voor soort stijl en sfeer we wilden afgeven in de huizen. Daarom gingen we op zoek naar een expert op dit gebied die ons kon helpen.

Een bedrijf zoeken die vakantiehuizen kan inrichten

We gingen dus op zoek naar een bedrijf dat goed en passend advies kon geven en ons kon helpen met het inrichten van de huizen. In het begin van onze zoektocht, gingen we langs één van de bedrijven die we eerder onze huizen lieten inrichten. Helaas hadden zij niet het gene wat wij zochten en moesten we zoeken naar iets anders. Gelukkig konden we snel terecht bij een ander bedrijf die ook inrichtingen deed voor vele vakantiehuizen. We hadden een afspraak gemaakt om te komen praten bij Compleet in Stijl. Op de dag van de afspraak legden we onze situatie uit en lieten we tekeningen en foto’s zien van de huizen die waren gebouwd. Daar zagen ze meteen dat de inrichting van de huizen een country en warm gevoel moest hebben en ze stelde ons iets voor. Wij vonden het echt een prachtig idee en zijn akkoord gegaan.

Compleet in Stijl

Op de dag dan vele medewerkers van Compleet in Stijl aan het werk gingen, leek het net of ze magische handen hadden. Binnen een paar uur tijd hadden ze een huis helemaal ingericht zoals het op papier was beschreven. Het was echt prachtig geworden, van de meubels tot de muren aan toe, alles was perfect. We kunnen Compleet in Stijl niet genoeg bedanken voor wat zij voor ons hebben gedaan. We kunnen ook niet wachten om onze gasten te verwelkomen in het nieuwe huis.

Contact

Wilt u meer weten over het bedrijf Compleet in Stijl en advies inrichting vakantiehuis? Wilt u meerdere projecten van hen zien die zij hebben gedaan? Bekijk dan de website van Compleet in Stijl voor meer informatie over de diensten die zij aan u kunnen leveren.