Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Op een respectvolle manier aan de slag met de re-integratie tweede spoor

Adxpert is uw ideale partner als het gaat om een re-integratie tweede spoor. Wij helpen u graag bij de re-integratie via het tweede spoor en hebben dankzij onze ruime ervaring, de juiste middelen in huis om deze re-integratie via het tweede spoor zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij zijn uw ideale partner als het gaat om de re-integratie en er zijn verschillende redenen om te kiezen voor Adxpert als u op zoek bent naar een goed bedrijf om mee samen te werken. Zo maken wij gebruik van een zeer pragmatische en doelgerichte aanpak, dit doen wij volgens een oplossingsgerichte benadering. Daarnaast maken wij gebruik van de innovatieve vacaturebank TrjcT, maar ook van handige arbeidsmarkt versterkende interventies als een sollicitatietraining, cv-check, LinkedIn instructies en netwerkversterkingen.

Wij helpen u zo goed mogelijk bij de re-integratie tweede spoor

Wij vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk te helpen bij de re-integratie tweede spoor van uw werknemer. Dat is dan ook de reden dat wij iedere keer alles uit de kast halen om zo goed mogelijke resultaten neer te zetten. En met succes: keer op keer behalen wij weer prachtige resultaten en verlopen de re-integraties via het tweede spoor op een geweldige manier. Wij focussen op het vinden van ander werk of een andere werkervaringsplek. Dit doen wij ook weer vanuit onze pragmatische en doelgerichte werkwijze. Daarnaast ondersteunen wij u gedurende het hele traject met een arbeidsdeskundige, psycholoog en een coach. Zij zorgen er gezamenlijk voor dat uw re-integratie tweede spoor goed zal verlopen!

Arbeidsdeskundig onderzoek

Meestal wordt een re-integratie van het tweede spoor besloten na een arbeidsdeskundig onderzoek. Dit doen wij aan de hand van het advies van de arbeidsdeskundige die dit onderzoek heeft uitgevoerd. Het doel dat wij dan stellen, is het vinden van geschikt ander werk voor uw werknemer buiten uw huidige organisatie. Wij vinden het zeer belangrijk om dit allemaal op een zeer respectvolle manier te laten verlopen en zullen hier dus altijd erg op inzetten.

Wij zien uit naar een samenwerking

Neem gerust een kijkje op de website van Adxpert om te zien wat wij u te bieden hebben. Bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen en wij zullen er dan voor zorgen dat wij u zo snel mogelijk helpen. Wij zien uit naar een samenwerking tussen Adxpert en uw organisatie!