Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Opslagruimte in Diemen

Bij Opslag 020 huurt u gemakkelijk een opslagruimte in Diemen. Daarnaast regelt u bij ons direct de verhuizing van uw spullen! Wij werken namelijk samen met de Student Verhuis Service Amsterdam. Zij halen uw spullen op en brengen deze naar de opslagruimte en dat voor een superscherpe prijs! 

Opslagruimte Diemen voor een scherpe prijs

Bij Opslag020 kunt u terecht voor een goedkope opslagruimte in Diemen en de verhuizers die uw spullen opslaan in deze ruimte. Wij weten hoe lastig het is om een goedkope ruimte te vinden in Amsterdam en omgeving. De prijzen zijn vaak veel te hoog. Opslag020 brengt hier verandering in. Wij geloven dat iedereen een goedkope manier moet hebben om spullen op te slaan, ook wanneer u in Amsterdam woont! Om de prijs laag te houden werken wij samen met de Studenten Verhuis Service Amsterdam en Opslagman. Beide bedrijven hebben een vestiging in Amsterdam, waardoor ze hun services tegen een lage prijs kunnen aanbieden. Daarnaast maakt de verhuisservice gebruik van studenten als goedkope verhuizers. Dit doet echter niets af aan de kwaliteit. Sterker nog, deze verhuisservice is de meest gebruikte in Amsterdam! 

Hoe werkt het?

Wanneer u via ons een opslagruimte huurt, kunt u ook direct het transport erbij inplannen. Op die manier is het vervoer van uw spullen super snel geregeld. Uw spullen worden bij u thuis opgehaald en naar de ruimte gebracht, waar ze worden uitgeladen en opgeslagen. Student Verhuis Service levert kwaliteit voor een lage prijs. Uw spullen zijn bij hen in goede handen. Eenmaal op locatie, zijn uw spullen veilig, droog en zeven dagen per week toegankelijk. Bij Opslagman krijgt u goede service voor een lage prijs. Zo kunt u gratis gebruik maken van transportmiddelen op het terrein. 

Ik heb al transport

Wanneer u geen transport nodig heeft, maar alleen een goedkope ruimte, is dat uiteraard ook mogelijk. Opslagman biedt droge en verwarmde ruimtes aan die zeven dagen per week toegankelijk zijn door middel van een toegangscode. Opslagman is een familiebedrijf dat al 18 jaar bestaat. Voor meer informatie over de verschillende groottes van de ruimtes kunt u een kijkje nemen op de website. Voor de gehele service, zoals Opslag020 deze aanbiedt, kunt u eens kijken op onze website! 

Related Posts

Voorwaarden voor toepassing van de innovatiebox

Goede en voordelige matrassen Ermelo

Stukadoor in Zeist