Lynxlab
Image default
Offers

Permanente make-up opleiding van SkinQuip

Permanente make-up opleiding

SkinQuip Nederland biedt de meest uitgebreide, geregistreerde, basis opleiding permanente make-up (PMU) in Nederkand. U krijgt hierbij les van de creme de la creme op het gebied van PMU. Dit zijn docenten uit binnen- en buitenland. De permanente make-up opleiding wordt gegeven in kleine klassen. Dit doet SkinQuip omdat zij persoonlijkheid en betrokkenheid erg belangrijk vindt. Op deze manier krijgt u veel aandacht en ruimte om vragen te stellen, en op een optimale manier te leren van de ervaren rotten in het vak. 

De basis opleiding PMU wordt verspreid over 15 weken. U krijgt dan 1 keer per week van 10:00 – 17:00 les. Er zijn maximaal 5 cursisten. Er is GGD begeleiding en na de 15 lessen krijgt u een officieel diploma van SkinQuip uitgereikt.

PMU opleiding bij Rotterdam of Zwolle

SkinQuip verzorgt de opleiding permanente make-up op twee verschillende locaties in Nederland. Zo is er een locatie in Oud-Beijerland (nabij Rotterdam) en een in Meppel (nabij Zwolle). Op deze manier kunnen wij een brede doelgroep aanspreken en zowel mensen uit het oosten als het westen van Nederland opleiden tot specialist in permanente make-up. 

Over SkinQuip Nederland

SkinQuip is dé Nederlandse Vakschool voor micro-pigmentatie. Inmiddels een begrip geworden in Nederland. Wij hebben het beste lesaanbod voor cosmetisch en medisch pigmenteren. Onze ervaren specialisten en docenten hebben jaren aan ervaring binnen het PMU vak en bieden diverse opleidingen aan:

  • Basis Allroiund opleiding semi PMU (BAO): meest uitgebreide basis opleiding permanente make-up
  • Areola en SR8 specialisatie (MED): uitgebreide medische specialisatie 
  • Microblading Basis Allround opleiding (MBAO): meest uitgebreide basis opleiding microblading
  • Masterclass SkinQ-ombrebrow: leer bepaalde ombrebrow technieken beter beheersen
  • Masterclass SkinQ-finestrokes: leer bepaalde finestrokes technieken beter beheersen
  • Masterclass SkinQ-lips: leer bepaalde lip technieken beter beheersen
  • Masterclass SkinQ-shadowliner: leer bepaalde eyeliner technieken beter beheersen
  • Swiss Color Lift MESO Concept: leer alles over het unieke SC Lift Meso Concept en meer
  • Swiss Color X Remove: leer alles over het verwijderen van permanente make-up

Bent u pigmentiste of schoonheidsspecialiste en bent u geinteresseerd in SkinQuip en haar methodes en opleidingen? Neem geheel vrijblijvend contact op. We beantwoorden uw vragen graag. U kunt zich ook direct inschrijven via de website. Er zijn diverse opleidingen die binnenkort weer van start gaan!

https://www.skinquip.nl/