Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Prefab dakkapel prijzen

Prefab dakkapellen? Dan kies je voor kwaliteit én voordeel

Tegenwoordig zijn er veel woningeigenaren die, als ze gaan verbouwen, kiezen voor het plaatsen van een prefab dakkapel. Een prefab dakkapel is een voorgefabriceerde dakkapel, die in de bouwplaats exact op maat in elkaar gezet wordt en daarom binnen één dag geplaatst kan worden. Het maakt daarbij niet uit of de dakkapel van hout of kunststof is. De populariteit van prefab dakkapellen is eigenlijk totaal niet verrassend, als alle voordelen in ogenschouw genomen worden:

  • De belangrijkste reden om te kiezen voor een prefab zijn de prefab dakkapel prijzen. Prefab dakkapel prijzen liggen een stuk lager dan de kosten voor een traditionele kapel. Dit komt omdat de dakkapel snel op woningen gemonteerd wordt. Vroeger moest de dakkapel op het dak gebouwd worden, wat wel zes dagen kon duren of langer; een prefab wordt razendsnel vastgezet, binnen tien uur, en dat scheelt natuurlijk flink in de arbeidskosten.
  • Wie gaat voor een prefabkapel, heeft naast de lage prefab dakkapel prijzen ook het voordeel dat hij/zij niet dagenlang in de rommel zit. De bouw is immers binnen een dag afgerond!
  • Omdat een prefab op de bouwplaats wordt gemaakt, is er meer toezicht en controle. Dat komt de kwaliteit van de dakkapel ten goede.

Meer informatie opvragen

Kies ook voor een prefab dakkapel en profiteer van de aantrekkelijke prefab dakkapel prijzen van BM Daktechniek. BM Daktechniek kan naast dakkapellen ook dakramen, kozijnen en raamwerk voor u plaatsen. Bekijk nu alle mogelijkheden via onze website en/of vraag een prijsopgave aan.