Lynxlab
Image default
Offers

Professionele website laten maken

Tegenwoordig wil iedereen een website laten maken. Wat is WordPress nu eigenlijk en wat zijn de voordelen van een WordPress website? Hetis een Content Management Systeem of terwijl CMS. Hiermee kun je heel gemakkelijk een website maken en onderhouden. Je hebt namelijk geen kennis nodig van ingewikkelde codes, dit regelt het systeem allemaal. Zo hoef je je dus alleen maar bezig te houden met de inhoud van de website. Niet alleen heel handig maar dat scheelt ook een hoop tijd. Niet verwonderlijk dus dat steeds meer grote bedrijven WordPress gebruiken. Het wordt zelfs zoveel gebruikt dat op dit moment in de Verenigde Staten maar liefst 80% van de websites op dit cms draaien.

SiteToGo

Wil je een WordPress website laten maken dan ben je bij SiteToGo aan het juiste adres. SiteToGo heeft namelijk niet alleen de expertise in huis om een goed werkende website te maken, ze kunnen je hier ook nog eens heel goed in begeleiden. Want hoewel de werkwijze binnen het systeem eigenlijk voor zich spreekt, is er soms toch behoefte aan enige instructie. SiteToGo kan u hierbij goed van dienst zijn. Dit alles zeer snel en voor een zeer scherpe prijs. SiteToGo kan namelijk al een WordPress website voor je realiseren voor een all-in bedrag van 450 euro en dit alles binnen slechts één week tijd. SiteToGo ondersheidt zich van anderen, omdat de websites gemaakt worden door medewerkers van SEO bureau Doelbewust.

Voordelen

Zoals gezegd is een groot voordeel van een website laten maken in WordPress dat de website zeer gemakkelijk zelf is aan te passen. Maar WordPress is niet alleen gemakkelijk in gebruik, het heeft nog veel meer voordelen. Zo is dit cms ook nog eens gratis. Het betreft namelijk een gratis software en er zijn duizenden gratis templates beschikbaar. Daarnaast is het cms heel flexibel en kun je je website heel gemakkelijk met gratis plug-ins uitbreiden. WordPress is ook nog eens heel veilig ontwikkeld en het ondersteunt verschillende mediatypen zoals afbeeldingen, video’s en audiobestanden. Laat je je website ook nog eens bouwen door SiteToGo dan houden zij ook nog rekening met de goede vindbaarheid van jouw website. Kortom, genoeg redenen dus om te kiezen voor een website van www.sitetogo.nl.