Lynxlab
Image default
Offers

Refurbished smartphone kopen bij Fone4U

Refurbished smartphone

Op zoek naar een ander toestel en ben je er aan het denken om een refurbished smartphone te kopen? Goede keuze! Het is namelijk niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook beter voor het milieu. Het is een duurzame oplossing wanneer je toe bent aan een nieuwe telefoon. Het heeft meerdere voordelen, vergeleken met het kopen van een gloednieuwe smartphone. Wij van Fone4U geven je graag een aantal voorbeelden. Allereerst is het duurzaam. Doordat de oude telefoons niet weggegooid worden en er geen nieuwe daarvoor in de plaats gemaakt hoeven te worden, hoeven er geen extra telefoons gemaakt te worden in de vervuilende fabrieken. Rekening houden met het milieu wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Door te kiezen voor refurbished draag je bij aan o.a. energiebesparing, de uitstoot van broeikasgassen, wordt er materiaal bespaard en is er minder gevaarlijk afval of toxische stoffen. Daarnaast is het echt niet zo dat een refusbished toestel een ‘afdankertje’ is. Ze zijn zo goed als nieuw, en in sommige gevallen zelfs beter dan nieuw! De toetsellen worden grondig gecontroleerd en waar nodig gerepareerd.

Refurbished smartphone kopen bij Fone4U

Fone4U is gevestigd en Papendrecht en staat voor recycling, re-selling en re-using van tweedehands smartphones. Wij vinden het belangrijk om een steentje bij te dragen aan een beter milieu en vinden het daarom van belang dat onze toestellen nog lang mee kunnen. We testen onze toestellen op meer dan 20 punten en werken volledig naar behoren en verwachting. Ook wat betreft het uiterlijk zijn ze nauwelijks te onderscheiden van nieuw. Ook is de batterij nieuw of zo goed aals nieuw. Door het kopen van een refurbished smartphone bespaar je daarbij ook nog eens flink wat geld! Fone4U vindt het belangrijk om eerlijke prijzen te hanteren voor de producten die wij verkopen.

 

Bij Fone4U kun je terecht voor:

  • Refurbished iPhone
  • Refurbished Samsung
  • Refurbished Huawei
  • Tempered glass
  • Hoesjes

Onze voordelen

Wij leveren onze refurbished smartphones met maximaal 36 maanden garantie. Ze zijn eigenlijk niet te onderscheiden van nieuw en komen altijd met gecerfificeerde accessoires. In de doos vindt je naast het toestel ook oortjes, een oplader en een sim pin. Bestel je voor 23:59? Dan heb je je refurbished smartphone morgen al in huis! Bij vragen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

https://www.fone4u.nl/