Lynxlab
Image default
Business / Business Services

Repromat heeft ons goed geholpen met het vinden van onze printer

Al een tijdje waren wij op zoek naar een goed bedrijf op het gebied van printers, hierdoor kwamen wij uiteindelijk uit bij Repromat. Wij zijn diverse winkels langs geweest om te informeren naar de mogelijkheden, maar het lukte ons iedere keer maar niet om de printer te vinden waar wij naar op zoek waren. Dat heeft ons op dat moment doen besluiten om maar op het internet te gaan kijken naar de diverse mogelijkheden om te zien wat wij hier konden vinden. Hierdoor kwamen wij al vrij snel terecht op de website van Repromat. Wij kwamen er al heel snel achter dat Repromat erg veel tevreden klanten heeft en dat zorgde er dan ook voor dat wij veel vertrouwen in hen kregen. 

Een goede en snelle reactie van Repromat

Dit was voor ons genoeg reden om ons meer te verdiepen in Repromat en meer te kijken naar wat er allemaal mogelijk was bij dit bedrijf. Wij besloten Repromat te mailen met wat vragen om er zo achter te komen wat zij voor ons konden betekenen. Repromat reageerde erg snel terug en ook erg enthousiast. Wij werden meteen uitgenodigd om langs te komen voor een demonstratie van de printer waar wij naar op zoek waren. Ook zou een medewerker van Repromat ons alle voor- en nadelen van de desbetreffende printer vertellen, zodat wij goed wisten wat wij hiervan konden verwachten. Wij werden op een erg fijne manier ontvangen bij Repromat en kregen goed te horen wat er allemaal mogelijk was. Hierdoor kregen wij als bedrijf een goed en fijn gevoel bij Repromat en wisten wij op een goede manier wat wij van hen konden verwachten. Wij zijn dan ook erg te spreken over hen en raden hen ook zeker aan u aan!

Een echte aanrader!

Het is goed om een kijkje te nemen op de website van Repromat en te zien wat zij voor u kunnen betekenen. Wij hebben hier erg veel aan gehad en weten zeker dat u net zo tevreden met Repromat zult zijn als dat wij dat zijn!